Senatorul liberal Dan Niţu vrea o colaborare mai bună cu PSD-ul

miercuri, 20 martie 2013

Senatorul liberal Dan Niţu vrea o colaborare mai bună cu PSD-ul

În 16 şi 17 martie, senatorul Remus Daniel Niţu a participat la o serie de evenimente şi activităţi, după cum urmează:

Sâmbătă, 16 martie, activităţile s-au desfăşurat în localitatea Horezu. Senatorul a discutat cu producătorii agricoli prezenţi la târgul săptămânal, primind informaţii cu privire la nevoile şi oportunităţile cuprinse în activitatea acestora. De asemenea, a acordat audienţe cetăţenilor oraşului Horezu, le-a explicat oamenilor mecanismul de impozitare a activităţilor agricole, a vizitat unele centre culturale şi a participat la meciul de fotbal Horezu-Brezoi.

Tot la Horezu, atât senatorul Remus Daniel Niţu, cât şi primarul localităţii, Ilie Fârtat, au fost foarte bine primiţi la şedinţa Partidului Social Democrat prezidată de Ion Cîlea, preşedintele PSD Vâlcea. Cei doi membri ai Partidului Naţional Liberal şi-au exprimat intenţia şi disponibilitatea de a colabora cât mai bine cu Partidul Social Democrat, transmiţând, astfel, un mesaj ce încurajează menţinerea coeziunii Uniunii Social Liberale.

Duminică, 17 martie, senatorul a avut întâlniri cu comunităţile localităţilor Lăcusteni, Livezi, Zătreni, Tetoiu, Roşiile, Făureşti şi Laloşu.

Remus Daniel Niţu: “Deşi în afara circumscripţiei în care sunt senator, oamenii din aceste localităţi au probleme şi nevoi înrudite cu cele ale locuitorilor din nordul judeţului. Este important pentru mine să cunosc foarte bine situaţia în întreg judeţul Vâlcea, astfel încât deciziile de la Bucureşti să vizeze bunăstarea tuturor vâlcenilor.”
Dintr-o perspectivă mai largă decât cea a subiectelor judeţene, senatorul este încântat de lupta echipei Oltchim Râmnicu-Vâlcea pentru trofeul Ligii Campionilor.

Remus Daniel Niţu: “Ca de fiecare dată, munca şi talentul acestei echipe de handbal constituie o mândrie a vâlcenilor şi, concomitent, o indiscutabilă valoare a lumii sportive internaţionale. Felicitări pentru meciul din 17 martie şi rezultate spectaculoase în viitorul apropiat!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe