|joi, ianuarie 21, 2021
  • Follow Us!

PRAL─é Ștefan a făcut un adevărat tur de forţă prin localităţile din Colegiul Drăgăşani 

• În numai câteva zile, în calitate de candidat ARD,

PRAL─é Ștefan a făcut un adevărat tur de forţă prin localităţile din Colegiul Drăgăşani

În ultimele zile, PRAL─é Ștefan, candidatul Alianţei România Dreaptă (ARD) pe Colegiul de deputaţi Drăgăşani, a făcut un adevărat tur de forţă prin 11 localităţi din zonă, dintre care amintim: Lungeşti, Orleşti, Mădulari, Olanu, Șuşani, Scundu, Ștefăneşti, Prundeni, Glăvile, Amărăşti şi Drăgăşani. Candidatul ARD în Drăgăşani, PRAL─é Ștefan, şi-a întocmit un program electoral amănunţit, căutând soluţii pentru dezvoltarea zonei unde s-a născut. Motivul candidaturii sale pe acest colegiu nu este unul întâmplător. Drăgăşaniul este zona în care s-a născut şi a copilărit, iar comuna Suteşti este localitatea unde s-a format ca om. Candidatul ARD spune că nu poate rămâne indiferent la sărăcia şi la deznădejdea care au cuprins oamenii din zona în care s-a născut: “Nu pot să stau de-o parte, atunci când văd ce se întâmplă în România şi mai ales în zona în care eu m-am născut, am crescut şi m-am format ca om, unde trăiesc familia mea, rudele mele şi prietenii mei. Am considerat că am experienţa necesară să-i reprezint şi să alung deznădejdea care îi defineşte. Cred că pot face lucrul acesta şi, de aceea, m-am aruncat în bătălia politică pe Colegiul Drăgăşani, care este unul destul de greu. Țara merge spre sărăcie, se îndepărtează de Europa şi pierde şansa la dezvoltare. Tocmai de aceea am dorit să candidez. Este timpul ca dumneavoastră să fiţi reprezentaţi, să simţiţi că statul este la dispoziţia dumneavoastră şi nu invers. Susţin modernizarea statului, întrucât avem nevoie de un stat mai eficient. Oamenii au nevoie de şanse, iar România are nevoie de creştere economică. Românii din clasa de mijloc au nevoie de şanse, nu de pomeni, au nevoie de un stat care să facă ordine, să-i lase pe cei harnici să prospere şi să-i împiedice pe hoţi să facă averi nemeritate. Susţin românul care munceşte, efortul individual al salariaţilor, al micilor întreprinzători, al liber-profesioniştilor, al agriculturilor”, afirmă Ștefan Prală.

Sănătatea şi agricultura sunt, de asemenea, în atenţia candidatului ARD Ștefan Prală, mai ales în zona de sud a judeţului, unde nu există în acest moment spital. “Sănătatea trebuie să ajungă şi în mediul rural, unde consider că este necesară înfiinţarea de centre multi-funcţionale. Oamenii nu trebuie să mai bată zeci şi sute de kilometri până la un spital. Agricultura este şi ea esenţială pentru dezvoltarea zonei. Produsele româneşti sunt în competiţie cu produse din alte ţări şi cred că este necesar să se aplice măsuri concrete pentru a stimula calitatea produselor româneşti şi cererea lor pe piaţa românească. Îmi propun să facem, din nou, din România unul dintre cei mai mari furnizori de produse agricole din Europa, deoarece se produce în acest moment doar la 40% din potenţial. În mod normal, România poate acoperi tot necesarul intern de produse agricole şi alimentare şi poate exporta surplusul. Nu trebuie să exportăm produse agricole brute, ci să adăugăm valoare acestora. Acum exportăm grâu, pentru ca alţii să îşi facă făină. În curând, trebuie să ajungem să exportăm făină, pentru a da de lucru românilor şi a face mai mulţi bani”, a mai afirmat Ștefan Prală.

Mesajul de suflet al lui PRAL─é Ștefan către locuitorii Colegiului Drăgăşani!

“M-am născut la 3 decembrie 1963 şi am copilărit în comuna Suteşti, unde m-am format ca om în mijlocul unor săteni harnici, de la care am învăţat ce înseamnă adevărul, cinstea şi dreptatea. De la aceşti minunaţi oameni am deprins dragostea de învăţătură şi de muncă, ce înseamnă corectitudinea, onestitatea şi dreptatea, ceea ce m-a ajutat să merg totdeauna cu fruntea sus, să-i privesc pe oameni direct în ochi şi să nu îmi fie ruşine de faptele mele. Am mai învăţat din famile şi de la consătenii mei că minciuna este cel mai mare duşman al omului, ca şi hoţia, lenea, înşelăciunea şi aroganţa. După modelul străvechi al trăiniciei familiei de la ţară, mi-am întemeiat un cămin frumos, trainic, care îmi aduce numai bucurii. Sunt căsătorit cu Mirela Camelia Prală, economistă, şi sunt un tată fericit. Am doi copii, Prală Theodora (23 ani) şi Prală Tudor Andrei (9 ani). Oamenii din Colegiul Drăgăşani sunt buni gospodari, români adevăraţi şi îi cunosc bine. Au nevoie, însă, de un motor pornit. Știu exact ce trebuie făcut după 9 decembrie. Asociaţiile profesionale şi cele agricole trebuie sprijinite masiv, lucrurile trebuie puse în mişcare. Această zonă are un potenţial imens, trebuie doar valorificat. Parlamentarii din acest colegiu trebuie să-şi dea interesul, să facă ceva efectiv pentru oamenii care i-au sprijinit şi nu numai. Imediat după ce voi ajunge în Parlamentul României, îmi voi dedica întreaga muncă oamenilor din acest colegiu. Voi lucra alături de cetăţeni pentru valorificarea potenţialului imens şi rezultatele nu vor întârzia să apară. Am nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a vă putea ajuta din funcţia de deputat. În primul rând, ar trebui să găsim soluţii ca să creăm bogăţie, nu să se împartă sărăcia. Din 1990 încoace, ţara merge spre sărăcie, se îndepărtează de Europa şi pierde şansa la dezvoltare. Mi-am dorit să candidez pentru Camera Deputaţilor, la alegerile din 9 decembrie, ca miile de cetăţeni din Colegiul Electoral Drăgăşani să aibă în Parlamentul ţării un reprezentant care nu minte, apropiat de oameni, ca aceştia să simtă că statul de drept sunt ei, că autorităţile sunt la dispoziţia lor – şi nu invers. Doar cu ajutorul lui Dumnezeu vom reuşi să reclădim această Românie şi să redăm oamenilor încrederea că viaţa merită trăită!”

Ștefan Prală, candidat ARD pentru Camera Deputaţilor-colegiul Drăgăşani

Leave a Response