Pavelescu Aurelian, profund REVOLTAT de practicile USL de a oferi râmnicenilor mită electorală

luni, 3 decembrie 2012

• În calitate de canditdat al Alianţei România Dreaptă (ARD) pe Colegiul de deputaţi Râmnic Sud,

Pavelescu Aurelian, profund REVOLTAT de practicile USL de a oferi râmnicenilor mită electorală

Candidatul Alianţei România Dreaptă (ARD) pe Colegiul de deputaţi Râmnic Sud, avocatul Pavelescu Aurelian, este profund dezamăgit de practicile USL de a oferi mese electorale sub pretextul că se aniversează ziua de 1 Decembrie. “USL nu se dezminte. Încălcarea legii a devenit o regulă pentru candidatul PSD din Rm. Valcea - Sud, consilierul Costi Rădulescu. În plină campanie, acesta a organizat în data de 1 decembrie o mită electorală de proporţii în fosta reşedinţă ceauşistă - La Meri. Cu toate că m-am obişnuit cu atacurile repetate ale lui Costi Rădulescu pe care le suport cu stoicism, fiindu-mi direct şi personal adresate, nu pot sta cu mâinile în sân atunci când Rădulescu batjocoreşte Legea şi cetăţenii oraşului meu. Această cumpărare de voturi sub pretextul Zilei Naţionale speculând nevoile concitadinilor mei în interes electoral, trebuie să înceteze! Mulţumesc zecilor de cetăţeni care mi-au semnalat această infracţiune şi cer organelor abilitate să-şi facă datoria. PSD-işti STOP! Încetaţi să vă mai bateţi joc de acest popor, pe care l-aţi sărăcit şi l-aţi hămesit ca pe ultima dintre slugile voastre. În curând veţi da socoteală. Mai e puţin până pe 9 decembrie”, a spus recent Pavelescu Aurelian.

Referitor la situaţia de la Oltchim, cunoscutul avocat Aurelian Pavelescu, candidatul Alianţei România Dreaptă (ARD) pe Colegiul de deputaţi Râmnic Sud, promite că se va implica în negocierile pe care muncitorii le vor purta cu Guvernul şi ministerul de resort. “Oltchim trebuie salvat! Problema nu se va rezolva însă, dacă nu se va renunţa la populismul criminal al lui Ponta şi Antonescu! Ei au închis Oltchimul, distrugând şansele unei privatizări corecte. Pentru a face jocurile PCC. Soluţia? Combinatul nu va mai exista decât în situaţia în care va deveni competitiv! Această regulă funcţionează pretutindeni în Europa şi în lume. Cei care vin cu alte soluţii sunt populişti şi mincinoşi. Soluţia aparţine specialiştilor în domeniu şi trebuie susţinută, pentru început, de stat, care are obligaţia să se implice, fiind vorba despre interesul naţional şi despre gravele implicaţii sociale. Pentru început, cred că trebuie realizată conversia datoriilor şi preluarea pachetului majoritar de către stat, pentru ca PCC să nu mai poată bloca deciziile, pentru a-şi satisface interesele oneroase! Guvernul, dar nu cel condus de Ponta, care nu va mai exista, trebuie să înceapă negocierile cu instituţiile financiare şi traderii în domeniu. Angajaţi ai Oltchimului, trebuie ca protestele voastre să continue, numai aşa problemele voastre vor rămâne pe agenda Guvernului, aceşti miniştri incompetenţi nu reacţionează decât sub presiune, sunt absolut iresponsabili, nu vă lăsaţi minţiţi în continuare! Personal, mă voi implica alături de voi în orice negocieri care vor urma! Combinatul trebuie salvat, altfel, viaţa în judeţul Vâlcea va deveni imposibil”, susţine Aurelian Pavelescu într-un mesaj postat pe Facebook.

Reamintim că avocatul Aurelian Pavelescu, candidatul ARD pe Colegiul de deputaţi Râmnic Sud şi preşedintele PNȚCD, a declarat că vrea să se implice gratis în reprezentarea juridică în cadrul unor litigii care au apărut sau vor apare la combinatul chimic. “Vreau să le propun muncitorilor de la Oltchim să-i reprezint gratuit în chestiuni juridice legate de viitoarele negocieri de privatizare sau în chestiuni care ţin de contractul colectiv de muncă. Am lucrat pe privatizări şi am o bună experienţă în acest domeniu. Aici pot să vă dau exemplul Petrom, unde am fost reprezentantul salariaţilor. O să mă implic puternic la Oltchim pentru că vreau să fie un proces de privatizare transparent, să fie asigurate locurile de muncă ale salariaţilor, iar clauzele contractului de privatizare să fie favorabile muncitorilor, societăţii, dar şi întregului judeţ Vâlcea”, ne-a declarat Aurelian Pavelescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • TRUSTUL 3 CONSTRUCTII
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2023 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe