Sparle si soparle 10 mai 2012

joi, 10 mai 2012

Sparle si soparle 10 mai 2012

• Șeful reprezentanţei FMI din România, Jeffrey Franks, şi-a exprimat nemulţumirea, în mod indirect, că statul îl mai.... menţine pe directorul Roibu în fruntea Oltchim-ului: “Nu s-au făcut progrese corespunzătoare în privinţa asigurării unui management privat la companiile de stat. Au existat încercări de manipulare a procesului prin angajarea unor persoane motivate politic. România nu-şi poate permite perpetuarea stării de fapt în companiile publice”. Reprezentantul FMI se mai arată nemulţumit şi de modul în care este respectat calendarul privatizărilor, în condiţiile în care “multe licitaţii au eşuat din raţiuni care ar fi putut fi prevenite”. Chiar şi liderul de sindicat Mihai Diculoiu şi-a dat seama că singura speranţă pentru Oltchim este privatizarea!

• Fostul ziarist Bogdan Popescu, actualul consilier al deputatului Cristian Buican, va fi şeful de cabinet al prefectului Mircea Nadolu. Între cei doi există o relaţie de prietenie statornicită la... pescuit. Îi dorim succes în activitate! 

• Viceprimarul Râmnicului, Cosmin Constantinescu, este tot mai îngrijorat de viitorul său politic şi de aceea a început să telefoneze pe la emisiuni TV locale care au ca temă... astrologia şi cititul în zodii.

• “Modernizat” în urmă cu vreo 12 ani prin falimentarul program de pietruire a drumurilor comunale, şoseaua care leagă comunele Câineni şi Boişoara arată astăzi ca după bombardament şi pe care cu greu mai poţi identifica urme ale lucrărilor de pietruire. Între timp, drumul a trecut în administrarea Ministerului Transporturilor, însă nu poţi să nu remarci că acel program iniţiat de ramolitul ministru Nicolae Noica i-a îmbogăţit subit pe mulţi vâlceni. Anton Miţaru, Nicolae Sofianu şi Constantin Monceanu ştiu de ce?!?

• Viceprimarul din Drăgoeşti, Gheorghe Melente, va deveni personaj de serial jurnalistic. Avem informaţii suficiente despre aventurile politico-economice ale acestui ipochimen. Nu avem încotro, obscurul Melente se vrea vedetă! Îl vom face! Țineţi aproape!

• Dilimache din Ioneşti a luat-o razna! Din acest colţ de pagină sesizăm Inspectoratul Judeţean de Poliţie şi Parchetul Judeţean în legătură cu activităţile ilegale (infracţiunea: mită electorală!) ale vremelnicului primar al comunei Ioneşti, Constantin Neagoie. Baronul chimic a furat startul campaniei electorale şi a început să distribuie mita electorală. Neagoie şi acoliţii săi, care se împuţinează pe zi ce trece, au burduşit microbuzul şcolar al localităţii (!!!) cu sute de pachete cu alimente, pe care le-au distribuit persoanelor nevoiaşe din localitate. Numai că generozitatea lui Neagoie este una de faţadă, ce-l loveşte taman în plină campanie electorală. În ultimii patru ani, pe Neagoie l-a durut în cot de problemele ioneştenilor. Aşteptăm reacţia autorităţilor şi promitem să revenim cu dezvăluiri de-a dreptul şocante despre Neagoie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe