Sparle si soparle

joi, 26 aprilie 2012

Sparle si soparle

• Cei din Organizaţia PNL Vâlcea a început distribuirea de fluturaşi de campanie electorală în care senatorul Emilian Frâncu îi roagă pe râmniceni să contribuie la elaborarea unui proiect numit “Legile lui Frâncu”, trimiţând părerile lor pe o adresă de email şi pe un cont de Facebook al PNL. Senatorul Frâncu le promite celor care participă la acest experiment că vor câştiga drept premiu zece produse marca Botezatu ce vor fi oferite în cadrul unei tombole. Îl întrebăm pe Frâncu: sunt zece chilioţi de damă sau de bărbat, pentru că este cunoscut faptul că creatorul de modă Cătălin Botezatu produce şi astfel de “accesorii” vestimentare.

• Semnalăm pe adresa Prefecturii Vâlcea şi Biroului Electoral Judeţean faptul că Emilian Frâncu, candidatul USL la Primăria Râmnicului, a încălcat legea pentru că a furat startul campaniei electorale. Cu mai mult de două săptămâni înainte de începerea campaniei electorale, Frâncu a distribuit prin aproape toate cutiile poştale din oraş fluturaşi cu următoarele sloganuri: “Fii alături de Emilian Frâncu şi fă parte din echipa sa pentru 2012”, “Echipa Râmnicu Vâlea - Casa Noastră”, “Râmnicu Vâlcea trebuie să redevină casa noastră în 2012”, “Înscrie-te să faci parte din echipă şi să ajuţi direct campania noastră, ca voluntar. Împreună vom readuce ordinea în Râmnicu Vâlcea”.

• Un candidat din Olăneşti s-ar putea “electrocutaÔÇ£ rău de tot dacă nu-şi vede lungul nasului şi nu-şi potoleşte ieşirile inconştiente. 

• Cuiele directoarei economice de la Protectchim sunt de foarte proasta calitate. Din ce în ce mai mulţi clienţi se arată nemulţumiţi de cuiele doamnei cu pricina. Și vorbim la propriu, nu la figurat!

• Preşedintele CJ Vâlcea, Ion Cîlea, este un fel de marionetă a directoarei Carmen Alexandrescu. Altfel nu ne putem explica cum de preşedintele Cîlea înghite pe nemestecate toate explicaţiile “abracadabranteÔÇ£ ale directoarei Alexandrescu atunci când vine vorba de cheltuirea banilor europeni. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe