Aventură pe Valea Jiului

miercuri, 13 aprilie 2011

X de la „extrem"

Aventură pe Valea Jiului

Cei care gustă aventura şi sportul deopotrivă îşi pot face intrarea în sezonul de vară cu un festival care le îmbină pe amândouă. Din 26 mai până în 28 mai, Adventure Fest 2011 promite să-ţi pună sângele în mişcare în Defileul Jiului, cu opt sporturi marcate cu semnul distinctiv X de la „extrem".

Dacă te-ai întrebat vreodată ce senzaţii trăiesc acei oameni care se aventurează să înfrunte valurile şi vâltorile unui râu înfuriat într-un defileu sau ce sentiment îţi dă coborârea în adâncuri, într-o lume a peşterilor atât de diferită de orice formă de relief admirată la suprafaţă, aceasta poate fi ocazia perfectă să afli. Chiar dacă nu ai nici un fel de experienţă în mânuirea vâslelor sau a corzilor de speologie, sportivi bine pregătiţi vă vor învăţa, pas cu pas, ceea ce trebuie să ştiţi pentru a lua startul în Adventure Fest 2011. Primul eveniment de acest gen din România adună specialişti în opt dintre sporturile de aventură, mult gustate şi căutate de tinerii din întreaga lume şi nu numai de ei: river rafting, canyoning, scunfundări în lac, sailing, alpinism şi tiroliană, offroad, speologie şi tubing. Echipamentul este asigurat de către organizatori.

Info util

Pentru mai multe detalii puteţi consulta site-ul evenimentului, www.adventurefest.ro. Aici veţi afla şi despre condiţiile de cazare, dar totodată veţi descoperi că Adventure Fest nu va însemna doar adrenalină, efort şi emoţii puternice. O petrecere la foc de tabără, concursuri muzicale organizate cu ajutorul unui MC, toate acestea vor aduce şi distracţia în formulă.

Pasiune şi ambiţie

Datorită pasionaţilor, al căror număr se înmulţeşte de la an la an şi în ţara noastră, nu trebuie să puneţi bani deoparte ani de zile pentru a vă permite o deplasare în cine ştie ce loc exotic sau pe cine ştie ce vârfuri alpine din lume. Tot ce trebuie să faceţi este să vă înarmaţi cu poftă de aventură, pasiune pentru sport şi dorinţa de a răspunde provocării. Mulţi dintre specialiştii pe care îi veţi întâlni la Adventure Fest practică de ani buni sportul ale cărui secrete sunt pregătiţi să vi le dezvăluie şi îi veţi găsi chiar şi după ce evenimentul în sine se va încheia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe