Ion Matei, reales cu unanimitate preşedinte la “congresul

duminică, 19 decembrie 2010

• S-au întors vremurile de dinainte de 1989

Ion Matei, reales cu unanimitate preşedinte la „congresul" PSD Râmnicu Vâlcea

Vineri, 17 decembrie 2010, într-o atmosferă tipic comunistă, la sala mare a Teatrului Anton Pann din Râmnicu Vâlcea, a avut loc Conferinţta Organizaţiei Municipale PSD Râmnicu Vâlcea. La fel ca la congresele PCR de dinainte de 1990 a existat un unic candidat la funcţia supremă în partid.

Principalul punct de pe ordinea de zi a lucrărilor l-a constituit alegerea preşedintelui, funcţie pentru care şi-a depus candidatura doar Ion Matei, cel care a condus această organizaţie şi până la momentul alegerilor. Ion Matei a fost reales liderul social-democraţilor râmniceni. Acesta a obţinut 182 voturi pentru şi... trei împotrivă din cele 185 de voturi valabil exprimate. Preşedintele reconfirmat şi-a propus ca principal obiectiv al mandatului său câştigarea Primăriei Râmnicului la alegerile din 2012.

Au lipsit de la acest eveniment Remus Grigorescu, cel care se anunţa un redutabil adversar al lui Ion Matei, şi sindicalistul Constantin Pîrvu, cu toate că ultimul dintre ei avea un loc rezervat în prezidiu.

Cu discursuri lungi şi plictisitoare, dar pline de populism şi limbaj de lemn, cei care au vorbit de la microfon nu au făcut decât să-i adoarmă pe cei de la prezidiu şi pe cei vreo 200 de oameni prezenţi în sală. „Trebuie se revenim acea forţă în administraţia publică din Râmnicu Vâlcea ca să dăm tonul dezvoltării acestui oraş. Avem competenţă şi posibilitatea să ajungem la acest ţel. Sunt mai hotărât şi mai determinat ca oricând să fac tot ceea ce îmi stă în putinţă pentru a mobiliza, pentru a îndemna alegătorii vâlceni, pentru a-i lămuri, atât cât pot, să câştigăm detaşat funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean în persoana lui Ion Cîlea", a declarat printre altele Dumitru Persu, secretarul executiv al PSD Vâlcea.

La rândul său, preşedintele PSD Vâlcea, Ion Cîlea, a menţionat printre altele: „Apreciez în egală măsură preocuparea Organizaţiei Municipale a PSD Râmnicu Vâlcea pentru creşterea numerică şi calitativă a organizaţiei, prin atragerea unui număr foarte mare de membrii de partid, mai ales din rândurile tineretului. Numai în utima perioadă, în această organizaţie s-au primit peste 500 de membri noi de partid. Am demonstrat la recentele alegeri de la primărie că Râmnicul nu mai este al PDL-ului".

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe