Primăria Orleşti va demara lucrările la un proiect integrat de 6 milioane euro

miercuri, 1 septembrie 2010

• În asociere cu administraţia publică locală din Scundu,

Primăria Orleşti va demara lucrările la un proiect integrat de 6 milioane euro

Recent, primarul comunei Orleşti, Constantin Cîrstina, ne-a declarat că proiectul integrat de circa 6 milioane euro, depus în asociere cu Primăria Scundu, este încă în etapa contestaţiilor, dar speră ca în scurt timp lucrările de construcţie să demareze. „Licitaţia s-a organizat încă din 20 mai, iar câştigătoarea licitaţiei este societatea Confort din Timişoara.

Evident, au existat contestaţii din partea firmelor care au pierdut, însă vreau să vă spun că preşedintele comisiei de licitaţie a fost desemnat viceprimarul comunei Orleşti, iar la licitaţie s-au înscris 12 firme”, ne-a spus primarul comunei Orleşti, Constantin Cîrstina.

Proiectul integrat prevede următoarele lucrări: alimentare cu apă în comunele Orleşti şi Scundu, canalizare şi staţie de epurare în comuna Scundu, modernizare drumuri în comuna Orleşti Faza I, cămin de bătrâni în Scundu.

Valoarea totală estimată a proiectului (fără TVA) este de 20,26 milioane lei, din care: pentru alimentare cu apă în comunele Orleşti şi Scundu - 6,37 milioane lei, canalizare şi staţie de epurare în comuna Scundu - circa 6 milioane lei, modernizare drumuri în comuna Orleşti Faza I - 6,43 milioane lei, cămin de bătrâni în Scundu  1,52 milioane lei.

Durata contractului sau termenul pentru finalizare este de 17 luni începând de la data atribuirii contractului.Proiectul este finanţat în mare parte din fonduri comunitare, prin Programul Naţional de Dezvoltare Rurală, Măsura 322. (P.C.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe