|sâmbătă, august 13, 2022
  • Follow Us!

Constantin Rotaru: “Actualul Guvern a distrus IMM-urile” 

Constantin Rotaru: „Actualul Guvern a distrus IMM-urile”

Constantin Rotaru, preşedintele Partidului Comunist Român a afirmat că scopul actualului Guvern a fost de a distruge IMM-urile, fapt pentru care a fost introdus de altfel şi impozitul forfetar. „Se aude că va fi eliminat impozitul forfetar, deoarece s-au găsit soluţii de mai bine. Dar de ce trebuie să se mândrească ei cu asta? Cine a impus forfetarul? Ce s-a întâmplat după? Au fost închise sute de întreprinderi mici şi mijlocii.

Vor să renunţe la forfetar pentru că şi-au atins scopul. Politica lor a fost clară: dispariţia cât mai multor IMM-uri! Vor găsi altceva să ne subjuge”. Liderul PCR susţine că, dacă partidul său va veni la conducere nu va desfiinţa IMM-urile, aşa cum se aude. „Dacă proprietatea este însuşită legal, prin muncă, este în ordine, dar dacă este prin furt, va reveni adevăratului proprietar”, a mai spus Rotaru.

Liderul PCR consideră că lupta începută în interiorul partidelor este un lucru bun: „Se luptă pentru că nu mai au ce prăda de la stat, fie că banii sunt prea puţini şi nu le ajung. Lupta este benefică pentru populaţie: noi aflăm mai multe lucruri, iar ei între ei se blochează să mai fure. Adrian Valentin Iliescu a aterizat la Vâlcea, nu ştim cu ce idei, dar a generat multe discuţii în partid. E reconfortant să asistăm la discuţii, ca un pedelist să declare că un alt pedelist are o ţinută necorespunzătoare…”, spune Constantin Rotaru. AM

Leave a Response