|joi, octombrie 28, 2021
  • Follow Us!

Doar prin reducerea cheltuielilor publice putem asigura supravieţuirea economică 

Samoil Vîlcu, deputat PDL:

Doar prin reducerea cheltuielilor publice putem asigura supravieţuirea economică

„Perioada economică dificilă prin care trece România într-un context mondial nu va putea fi depăşită fără un efort comun al clasei politice”, afirmă deputatul PDL Samoil Vîlcu.

„Doar prin reducerea cheltuielilor publice putem asigura supravieţuirea economică. Creşterea taxelor, ar însemna o şi mai mare presiune pe sectorul privat, iar acest lucru ne-ar crea şi mai multe probleme economice.Era normal ca şi partidele aflate în opoziţie să vină cu soluţii, dar măsurile pe care le-au propus sunt fără nicio acoperire în cifre. Dacă aveau cu adevărat soluţii, PSD şi PNL veneau cu cifre în dezbateri, dar ei au venit cu poveşti.

Consider că în această perioadă este esenţial ca politicienii să găsească şi să aplice rapid soluţii, nu să se certe. Din păcate, PSD şi PNL vin doar cu vorbe şi cu moţiuni. 

Preşedintele i-a invitat pe reprezentanţii PSD şi PNL la Cotroceni la dialog, dar aceştia au refuzat. La fel au procedat şi când sindicatele i-au invitat la discuţii. Au refuzat orice comunicare constructivă. Din păcate perioada actuală este una extrem de grea şi depăşeşte un simplu joc de campanie, iar dovada responsabilităţii opoziţiei trebuia sa vină din dialog şi colaborare. Doar pentru a nu-şi asuma responsabilitatea, PSD şi PNL au ales să depună moţiune de cenzură şi un aşa-zis plan de măsuri alternative care nu au acoperire în cifre”, a opinat deputatul PDL Samoil Vîlcu.

Leave a Response