Aş considera benefic pentru o comunitate ca primarul, odată ales, să îşi dea demisia din partid

miercuri, 26 mai 2010

Deputatul UNPR Constantin Mazilu:

Aş considera benefic pentru o comunitate ca primarul, odată ales, să îşi dea demisia din partid

• Preşedintele UNPR, Gabriel Oprea, a fost prezent în comuna Lădeşti, la aniversarea zilei onomastice a deputatului Mazilu

Preşedintele executiv al Uniunii Naţionale pentru Progresul României (UNPR), ministrul Apărării, Gabriel Oprea, a răspuns invitaţiei adresate de deputatul Dan Constantin Mazilu, preşedinte UNPR Vâlcea, de a participa la aniversarea zilei onomastice a parlamentarului vâlcean din data de 21 mai 2010. Pe lângă aceştia, sute de locuitori din comuna Lădeşti şi din împrejurimi au ţinut să se bucure la sărbătoarea aniversării zilei onomastice a deputatului Dan Constantin Mazilu, evenimentul fiind organizat chiar în pădurea Lădeşti.

Înainte de acest moment, ministrul Apărării, Gabriel Oprea, deputatul Dan Mazilu, şi alţi membri din conducerea Organizaţiei Judeţene a UNPR Vâlcea au organizat o conferinţă de presă la sediul biroului parlamentar din Lădeşti. Despre situaţia actuală din ţară, preşedintele executiv al UNPR a spus: „Eu cred în orice formulă de interes naţional la care să participăm spre a putea depăşi această situaţie de criză, pentru România şi pentru români. Să se treacă de patimile politice şi de orice alte interese.

Am avut câteva proiecte pe linia securităţii, am primit votul tuturor partidelor politice, sunt un om care crede că în administraţie nu trebuie făcută politică, ci doar politica administraţiei”. Gabriel Oprea a mai precizat că, în cazul în care această politică de austeritate nu va avea efect, singura soluţie rămâne cea a schimbării guvernului: „Dacă în câteva luni - nu aş vrea să dau termene clare, uitându-mă la ceas - nu se rezolvă situaţia, nu începem să creştem, va fi greu pentru acest guvern să mai rămână. Trebuie să fie foarte clar, trebuie să vină un guvern mai bun. Dar am mare încredere că aceste măsuri vor da rezultate. În caz contrar, trebuie să vină cineva mai bun”.

La întrebarea despre viitoarele „relaţii” ale UNPR cu primarii PSD din sudul judeţului Vâlcea, deputatul Dan Constantin Mazilu, preşedinte al UNPR Vâlcea, a subliniat: „Aproape cu toţi primarii din zonă am avut o relaţie de prietenie înainte de a fi deputat PSD. Nu s-a întâmplat nimic, sunt în continuare prietenul lor, sunt reprezentantul lor, am o relaţie foarte bună cu ei. Nu e cazul acum să spun că am început o vânătoare de primari şi că în formaţiunea noastră vor veni cei mai mulţi primari din judeţ.

Primarii sunt aleşi de către comunităţile locale, ei trebuie să îşi facă treaba şi să reprezinte localităţile. Din punct de vedere politic, să luăm în calcul că mai sunt doi ani până la alegerile locale. Până atunci este suficient timp să să se hotărască. Aş considera benefic pentru o societate ca primarul, odată ales, să îşi dea demisia de sub umbrela partidului pe care îl reprezintă, pentru că este primarul tuturor. Şi în cazul preşedinţilor de consilii judeţene ar fi normal acelaşi lucru”. (P.C.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe