Chimistele au făcut instrucţie la Viena cu echipa lui Prokop, Hypo

duminică, 7 februarie 2010

Au arătat că au faţă de Europa:

Chimistele au făcut instrucţie la Viena cu echipa lui Prokop, Hypo

În grupa principală II a Ligii Campionilor la handbal, Oltchim a învins formaţia austriacă Hypo Viena, cu scorul de 31-26. Aceasta este doar a doua victorie înregistrată de Oltchim în deplasările de la Viena, în istoria confruntărilor cu Hypo.

Echipa lui Prokop „tăvălită”

Oltchim a început bine partida reuşind să conducă formaţia gazdă la patru goluri diferenţă în minutul 5. Hypo revine rapid în meci şi izbuteşte să egaleze şi chiar să conducă la două goluri diferenţă, dar intrarea portăriţei Paula Ungureanu la mijlocul primei reprize şi luciditatea avută de fetele lui Radu Voina pe faza de atac au dus scorul la un incredibil 18-13 în favoarea formaţiei române, la pauză. Actul secund s-a desfăşurat după aceleaşi coordonate, Oltchim ajungând să conducă chiar şi la o diferenţă de nouă goluri. Evoluţia fabuloasă a trupei lui Radu Voina a fost evidenţiată şi de statistică: după primele 17 minute ale reprizei secunde, formaţia austriacă nu se putea laudă decât cu patru goluri în poarta Paulei Ungureanu.

Vizitiu, principala marcatoare chimistă

Marcatoarele Oltchimului au fost Vizitiu 8 goluri, Manea 6, Neagu 5, Stanca 5, Maier 4, Meiroşu 2, Puşcaşu 1, în timp ce pentru Hypo Viena s-a remarcat Limal, autoare a 7 goluri. După primul meci din grupa a II-a, Oltchim se instalează pe locul I, cu 2 puncte, urmată de Viborg HK, tot cu 2, Dinamo Volgograd şi Hypo Viena, ambele cu 0 puncte. În următoarea etapă din grupa a II-a, Oltchim va întâlnii pe Dinamo Volgograd. Partida se va disputa duminică, 14 februarie, în sala Traian din Rm. Vâlcea, de la ora 19,30. Tot sâmbătă, în Rusia, deţinătoarea trofeului Viborg HK, a învins la limită formaţia rusă Dinamo Volgograd, scor 30-29 (20-16). Vâlceanca Cristina Vărzaru, căpitanul naţionalei României,  a marcat 8 goluri pentru Viborg.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe