Primarul Niţu din Horezu, amendat de Prefectură

miercuri, 27 ianuarie 2010

Primarul Niţu din Horezu, amendat de Prefectură

După incendiul care a avut loc la începutul acestei luni la Vaideeni – Vâlcea, primarul de la Horezu, Constantin Niţu, a fost amendat în urma controlului efectuat de reprezentanţii Prefecturii Vâlcea.

Sancţiunea a survenit datorită faptului că pompierii Serviciului de Voluntariat pentru Situaţii de Urgenţă nu au intervenit pentru stingerea incendiului care a avut loc în noaptea de 2 spre 3 ianuarie 2010, la gospodăria lui Ion Gheorghiescu din Vaideeni. Primarul comunei Vaideeni, Ivan Jinaru, a solicitat intervenţia pompierilor voluntari, dar aceştia au refuzat să se deplaseze la faţa locului, pentru că nu fuseseră plătiţi.

Incendiul a fost stins în final cu două autospeciale de la Garda de Intervenţie Băile Govora a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vâlcea. Petre Ungureanu, a trimis corpul de control la cele două primării, urmarea fiind că primarul din Horezu, Constantin Niţu, a fost amendaţi fiecare cu 500 de lei. În perioada următoare va fi emis un ordin de prefect care va obliga toate serviciile de voluntariat cu autospeciale de intervenţie să meargă la incendiile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • TRUSTUL 3 CONSTRUCTII
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2023 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe