Ion Cîlea a minţit!

duminică, 16 august 2009

Minciuna are picioare scurte!

Ion Cîlea a minţit!

• Şeful Consiliului Judeţean Vâlcea s-a întâlnit cu afaceristul argeşan Cătălin Spătaru înainte ca firma acestuia, SC General Trust SRL, să câştige o licitaţie de peste o sută de miliarde de lei în judeţul Vâlcea
Minciuna are picioare scurte! Ion Cîlea a minţit când a spus că nu l-a văzut în viaţa lui pe patronul firmei SC General Trust SRL, Cătălin Spătaru, firma care a câştigat o licitaţie de peste o sută de miliarde de lei de la Consiliul Judeţean Vâlcea. Surse demne de încredere din conducerea RAJDP (Regia Judeţeană de Drumuri şi Poduri) ne-au informat că preşedintele Consiliului Judeţean, Ion Cîlea, împreună cu directorul societăţii, Nicolae Vălimăreanu, s-au întâlnit la Piteşti cu Catalin Spătaru.

Întâlnirea a avut loc înainte cu două săptămâni de adjudecarea licitaţiei de asfaltare a drumului Bălceşti-limită judeţ Olt de către firma argeşană. Patronul SC General Trust SRL le-a spus atunci celor doi vâlceni că este foarte liniştit deoarece are informaţii de la membrii comisiei că va câştiga licitaţia. Ion Cîlea s-a făcut că nu ştie despre ce este vorba şi a executat o piesă de teatru penibilă în faţa directorului Vălimpreanu. L-a rugat cu cerul şi pământul pe patronul Spătaru, apropiatul PSD Argeş, să renunţe la lucrare în favoarea RAJDP sau măcar să lase regia să lucreze în subantrepriză. Afaceristul Catalin Spătaru i-a făcut cu ochiul lui Ion Cîlea după care l-a trimis la plimbare prin…Trivale. (T.P.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe