Locuitorii din Băile Govora, nemulţumiţi de serviciile societăţii SC Matdan Service SRL

miercuri, 8 iulie 2009

Transportul cu autobuzul a devenit un calvar

Locuitorii din Băile Govora, nemulţumiţi de serviciile societăţii SC Matdan Service SRL

• Cetăţenii şi turiştii din Băile Govora se plâng că de când firma SC Matdan Service SRL asigură transportul în comun în staţiune, călătoriile spre sau dinspre Râmnicu Vâlcea au devenit un o mare problemă pentru că  societatea anulează sau reduce cursele fără să-i anunţe în prealabil.

În ultimul an, de când firma SC Matdan Service SRL a câştigat licitaţia pentru asigurarea transportului în comun pe ruta Rm. Vâlcea- Băile Govora, pe adresa primăriei din localitate au fost depuse numeroase reclamaţii din partea oamenilor, localnici şi turişti, nemulţumiţi de calitatea serviciilor oferite. Oamenii reclamă faptul că firma argeşeană care îşi desfăşoară activitatea în Drăgăşani, modifică programul de transport, reduce sau chiar anulează unele curse fără să ţină cont de licenţa de transport pe care au obţinut-o şi fără să îi informeze pe călători şi pe cei din primărie de aceste modificări.

Localnicii sunt supăraţi şi de faptul că autobuzele societăţii nu mai trec prin Gara Govora, unde vin sau de unde pleacă mulţi turişti. Nici la capitolul condiţii oferite, societatea nu stă mai bine. Oamenii se plâng că sunt zile în care microbuzele circulă arhipline şi din această cauză nu mai opresc în toate staţiile. “Autobuzele sau microbuzele sunt, în orele de vârf, arhipline, oamenii sunt foarte înghesuiţi, condiţiile fiind insuportabile mai ales că a sosit sezonul cald, iar de multe ori din cauza capacităţii mijlocului de transport autobuzele nu mai opresc în staţii, rămânând pasageri pe jos”, se plâng cetăţenii. 

Nemulţumiţii au solicitat ajutor autorităţilor locale. Acestea, după ce au verificat reclamaţiile şi au constat că sunt reale şi fondate, au trimis adrese către Consiliul Judeţean Vâlcea, forul care are puterea legală să intervină pentru rezolvarea acestor disfuncţionalităţi. Forul judeţean nu a intervenit însă, astfel că, singurii care au de câştigat sunt acum cei care parctică taximetria la negu, condiţiile oferite de aceşti fiind superioare celor de la Matdan Service.

Această societate a obţinut anul trecut prin licitaţie traseul către Băile Govora. Ea trebuie să asigure curse atât prin Gara Govora, cât şi pe Căzăneşti şi prin Oltchim. Conform programului pe care l-au publicat pe site-ul companiei, cursele pentru Băile Govora ar trebui să fie următoarele: 

-Rm. Vâlcea - Băile Govora: 6:00, 7:00, 8:00, 10:15, 12:00, 13:00, 14:00, 15:00, 16:00, 17:00, 18:00, 20:00, 21:00, 23:00

- Băile Govora - Rm. Vâlcea: 5:45, 6:45, 8:00, 9:00, 11:15, 13:00, 14:00, 15:00, 16:00, 17:00, 18:00, 19:00, 20:00, 21:00, 22:00

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe