Senatorul Emilian Frâncu este dezamăgit de actualul Guvern

miercuri, 15 aprilie 2009

Senatorul Emilian Frâncu este dezamăgit  de actualul Guvern

• „Au minţit populaţia  în legatură cu înfiinţarea centrelor de colectare“
 
   Politicienii puterii se vaită pe toate canalele media ca piaţa  românească  a fost invadată de produse agro-alimentare străine şi promit că vor incuraja  ţăranul român şi producţia autohtonă.Au promis şi în campanie, atât PSD, cât şi PD-L  că vor infiinţa centre ce colectare pentru fructe, legume şi produse lactate. Constatând că  nimic din ce s-a promis nu se realizează, senatorul Emilian Frâncu  a adresat o interpelare, ministrului agriculturii, Ilie Sârbu, privind înfiinţarea centrelor de colectare.

Răspunsul a fost unul total dezamăgitor care demonstrează demagogia  şi dezinteresul  actualilor guvernanţi.  Pe mai multe pagini raspunsul conţine extrase din Programul Naţional de Dezvoltare Rurală, din diverde Hotărâri de Guvern, dar  nimic concret. Nemulţumit, senatorul Emilian Frâncu a   insistat  şi in plen să obţina un răspuns ferm.  I s-a spus că in următorii 2-3 ani  Guvernul nu preconizează să aloce fonduri pentru înfiinţarea centrelor de colectare in mediul rural.

„Voi continua să le amintesc reprezentanţilor puterii că  schimbarea României nu se face cu vorbe, ţăranul român, de care îşi amintesc doar în campania electorală, are nevoie de fapte concrete“ ne-a declarat  senatorul Emilian Frâncu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe