Parlamentarii PSD sunt presaţi de ÔÇ£vânătorii de recompense”

duminică, 18 ianuarie 2009

Parlamentarii PSD sunt presaţi de „vânătorii de recompense”

Nu există post revenit în urma negocierilor PSD pentru care să nu fie minim doi pretendenţi cu relaţii în partid. Bătăliile se poartă între foşti parlamentari, foşti candidaţi la parlamentare, preşedinţii de organizaţii locale, consilieri municipali şi judeţeni. Actualii parlamentari sunt sunaţi non stop de candidaţii cu şanse la posturi de directori.

Mulţi dintre cei care îşi doresc o avansare se folosesc şi de trompetele din presă şi apelează la ziarişti pentru a publica zvonuri ce au menirea descurajării contracandidaţilor. Bătăliile sunt duse chiar înainte de a se şti modalitatea prin care va fi înlăturat directorul liberal sau independent aflat în funcţie şi cum se va aranja în unele situaţii un concurs obligatoriu de organizat.

Populaţia s-a obişnuit cu deja cu schimbările politice şi cu aranjartea concursurilor dar cu această ocazie se va stabiliza clar în mintea fiecărui om că la noi în judeţ nu poţi fi şef de post de poliţie, director de spital, şef de policlinică, de secţie, director de şcoală, de liceu, nu poţi fi nimic dacă nu eşti membru de partid.

Iar speranţele în păstrarea postului nu trebuie să fie mai mari decât mandatul de guvernare dat partidului în care eşti membru. PSD are mulţi oameni de valoare, buni profesionişti şi în ţară şi în Vâlcea, din păcate jumătate din cei plimbaţi prin ziare, ca având şanse la diferite numiri sunt exact oameni care nu merită acele posturi şi care sunt mai slabi pregătiţi decât actualii directori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe