Consilierii PSD-PDL din Brezoi, împotriva legii

duminică, 21 decembrie 2008

Consilierii PSD-PDL din  Brezoi, împotriva legii

La ultima sedinta a Consiliului Local Brezoi, desfasurata în data de 18 decembrie,  punctul cel mai important de pe ordinea de zi l-a constituit atribuirea unui spatiu în incinta Primariei Orasului Brezoi pentru Biroul Parlamentar al deputatului din aceasta zona, profesorul Cristian Buican. Desi în comisiile de specialitate consilierii locali au votat în unanimitate acest punct, în plen, cei 8 consilieri ai coalitiei PSD - PD-L s-au opus atribuirii unui spatiu pentru Biroul Parlamentar al deputatului Cristian Buican, desi Consiliul Local Brezoi era obligat sa atribuie un sediu, conform articolului 39, alineatul (1) din Legea 96/2006, actualizata:

„Autoritatile publice locale sunt obligate sa sprijine organizarea si functionarea birourilor parlamentare ale deputatilor si senatorilor, prin asigurarea de spatii pentru sedii”. Trebuie mentionat ca deputatul din Colegiul nr. 5, Nord-Brezoi, Cristian Buican a solicitat un sediu în incinta primariei Brezoi pentru a respecta dorinta electoratului din aceasta zona, si anume aceea a înfiintarii unui Birou Parlamentar în Brezoi pentru ca cetatenii din Nordul judetului sa numai fie nevoite sa se deplaseze câteva zeci de kilometri pentru a discuta cu parlamentarul din zona.

La sedintele publice din timpul campaniei electorale, locuitorii din tara Lovistei si de pe Valea Lotrului au solicitat candidatilor tuturor partidelor înfiintarea unui sediu în orasul Brezoi, toti competitorii spunând ca vor sprijini acest demers, indiferent daca vor fi alesi sau nu. Atragem atentia consilierilor locali din orasul Brezoi ai PSD si PD-L ca atât alegerile locale cât si cele parlamentare s-au încheiat si alesii trebuie sa reprezinte interesele tuturor cetatenilor pe care îi reprezinta, nu doar anumite grupuri de interese, iar legea trebuie respectata de toti cetatenii, indiferent de functia pe care o ocupa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe