Ion Crăciunescu împotriva senatorului Dorel Jurcan

duminică, 5 octombrie 2008

Ion Crăciunescu împotriva senatorului Dorel Jurcan


Traian Guminski
 
Parcă nu ar fi fost destui fotbalişti prin partide PDL a reuşit să mai pună unul într-o poziţie de candidat. Fostul fotbalist şi arbitru internaţional Ion Crăciunescu va candida la alegerile parlamentare pentru un mandat de senator. Actualul senator Dorel Jurcan nu trebuie să neglijeze deloc varianta în care şi-ar pierde mandatul din cauza faptului că numărul de voturi pe care le-ar obţine în Râmnic ( în cazul unei prezenţe scăzute la vot a populaţiei) ar fi mai mic decât cel pe care-l va obţine Crăciunescu în cele 40 de localităţi în care candidează.

Poate nu ar fi rău ca pedeliştii din zona de Nord a judeţului şi din zona Horezu să fie sfătuiţi să-l voteze pe liberalul Frâncu pentru a salav mandatul preşedintelui lor de organizaţie judeţeană.

Fostul arbitru internaţional s-a decis să intre în politică şi va candida la alegerile parlamentare  după ce a fost convins de Elena Udrea, starleta blondă cu andrele. „Voi participa la Colegiul Elector din Vîlcea Nord, adica zona care include printre altele oraşele Brezoi, Călimăneşti, Băbeni, Vaideeni şi Horezu. Sper să pot face ceva util pentru oamenii care vor avea încredere în mine şi mă vor vota", a declarat fostul „central“ care nu ştie se pare din ce comune şi oraşe este alcătuit Colegiul în care va candida şi nici faptul că Vaideeniul este doar comună.

Crăciunescu a împlinit pe 27 septembrie 58 de ani, a debutat în arbitraj în 1976, avînd ecuson FIFA din 1984 pîna în 1995, an în care a condus finala Ligii Campionilor, Ajax - Milan 1-0. A lucrat o perioada la firma fratilor Becali, a fost preşedinte la U Craiova în 1998-1999, iar între 2003 şi 2005 a fost şef la CCA. Nu trebuie să mire pe nimeni că o femeie l-a convins pe Ion Crăciunescu să arbitreze deoarece internaţionalul a avut mereu slăbiciuni pentru sexul frumos. Cele mai interesante dintre ele le vom prezenta pe timpul campaniei electorale. Citiţi-ne atenţi pentru că nici nu ştiţi ce aţi pierde!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe