Dan Constantin Mazilu îşi consolidează poziţia de lider în Colegiul Bălceşti

duminică, 7 septembrie 2008

PSD va obţine un mandat de deputat într-o zonă cu mulţi primari liberali

Dan Constantin Mazilu îşi consolidează poziţia de lider în Colegiul Bălceşti

Luni, 8 septembrie, o mare parte din conducerea Organizaţiei Judeţene a PSD, dar şi reprezentanţi ai conducerii centrale se vor afla în Colegiul Bălceşti pentru a-l susţine pe Dan Constantin Mazilu. Energicul viceprimar al comunei Lăuşata a împânzit deja zona cu mii de tricouri şi şepci roşii purtate de susţinătorii săi. Tânărul om de afaceri va avea luni o întâlnire cu mai mulţi aleşi locali din Colegiul Bălceşti. El conduce până acum în sondaje iar  principalii adversari ai social democraţilor, PNL şi PDL, nu au putut desemna candidaţi care să îi pună probleme popularului Mazilu. Din partea PDL va candida un profesor din Bălceşti iar din partea PNL un paraşutat de conducerea centrală a liberalilor care nu are nimic în comun cu zona, nu s-a născut aici, nu a copilărit, nu a locuit.

Colegiul pentru Camera Deputaţilor-Bălceşti este format din 23 de localităţi: Bălceşti, Ghioroiu, Diculeşti, Făureşti, Laloşu, Zătreni, Lăcusteni, Tetoiu, Roşiile, Berbeşti, Alunu, Sineşti, Grădiştea, Livezi, Fârtăţeşti, Măciuca, Valea Mare, Lădeşti, Popeşti, Stăneşti, Lăpuşata, Copăceni, Roeşti. În această zonă PNL a reuşit să obţină un număr însemnat de primari şi viceprimari la alegerile din luna iunie. Acesta a fost de fapt motivul pentru care conducerea centrală a trimis un candidat de la centru. Crezând că primarii liberali vor putea să-i aducă voturi acestui candidat paraşutat căruia nu-i vom pomeni numele în toată campania electorală.

Lumea îl cunoaşte pe Dan Constantin Mazilu iar ceilalţi candidaţi de fapt nu contează. A sosit vremea ca oamenii să voteze candidaţi legaţi de zona respectivă şi nu impuşi de partide pe aşa zise locuri eligibile. Primarii, indiferent de culoare politică, au nevoie de ajutorul unui parlamentar adevărat, care să le cunoască problemele şi localităţile, care să fie la fiecare sfârşit de săptămână şi în vacanţele parlamentare în Colegiul lor, care să aibă timp să îi asculte şi să îi ajute. Ion Cîlea, preşedintele PSD Vâlcea, declara despre Dan Mazilu : „Este unul dintre cei mai potriviţi candidaţi pentru un colegiu.

Are o popularitate deosebită iar noi îl susţinem şi îl vom ajuta în această campanie pentru că rezultatele sale pot fi deosebite având şansa să fie ales direct , cu jumătate plus unu din numărul voturilor. Cred că votările uninominale pentru Parlament oferă şansa populaţiei să aleagă oamenii cei mai buni. Am fost şi sunt suţinătorul votului direct, uninominal.” Dan Constantin Mazilu este susţinut de mulţi iubitori ai sportului care îi ştiu eforturile de a sprijini fotbalul judeţean dar şi de principalele publicaţii din Vâlcea pentru că ziariştii au respectat mereu oamenii muncitori, deschişi, transparenţi, direcţi care spun lucrurilor pe nume. O clasă politică care ar avea mai mulţi oameni ca Dan Mazilu ar fi o clasă politică respectată de electorat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe