împuşcături între hackeri în centrul Râmnicului

miercuri, 9 iulie 2008

Reglare de conturi:

Împuşcături între hackeri în centrul Râmnicului

 În centrul Râmnicului a avut loc un scandal de proporţii, între mai mulţi tineri, care s-au atacat reciproc cu săbii, pistoale şi chiar cu pumnii şi picioarele. Până în prezent au fost identificaţi de poliţie doar doi dintre scandalagii: Marius Mândruţă (27 de ani) şi Mădălin Rafa (28 de ani), ale căror nume sunt cunoscute pentru implicările în fraudele pe internet. Mândruţă a fost primul care a folosit pistolul împotriva lui Rafa, nervos pentru că fusese bătut înainte de mai mulţi indivizi necunoscuţi.

Agresorii lui Marius Mândruţă au fugit cu două autoturisme, fiind urmăriţi de Poliţia Comunitară, fără a fi sesizată şi Poliţia Municipiului Rm. Vâlcea. În zona ştrandului, poliţiştii comunitari l-au reţinut pe conducătorul unuia dintre autoturisme, respectiv pe Cornel Diaconu (24 ani), din Râmnicu Vâlcea. Asupra sa a fost găsit un pistol cu bile de cauciuc, marca Walter, pentru care deţine permis. Arma şi muniţia aferentă au fost ridicate de angajaţii Biroului Arme, Explozibili şi Substanţe Toxice, pentru verificări.

Între timp, scandalul a continuat însă la domiciliul lui Marius Mândruţă. Acesta a fost urmărit de agresori până în cartierul Ostroveni, bătut şi tăiat cu o sabie în scara blocului. El se află în prezent internat la urgenţe. „În scara blocului unde s-a petrecut agresiunea, s-a găsit un încărcător de pistol, categorie necunoscută, fără cartuşe în el.

Ulterior, s-a stabilit că încărcătorul provenea de la un pistol cu gloanţe de cauciuc al victimei. Cercetările continuă, în vederea identificării autorilor şi tragerea la răspundere penală a acestora”, a apreciat Diana Smărăndoiu, purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea. Mădălin Rafa fiind transportat la Spitalul Floreasca Bucureşti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe