Sparle si Soparle

miercuri, 19 martie 2008

Sparle si Soparle

 * Primarul Ion Dobre din Dăeşti este disperat că va pierde alegerile şi va ajunge şomer. Zilele trecute a apelat la nişte ziarişti pentru a-i face campanie electorală. „ Am acceptat dar nu ştim ce dracu să scriem despre el, omul acesta chiar nu a făcut nimic ca primar.” Ne spunea un fost coleg nemulţumit că trebuie să susţină prin scris un om care nu merită postul de edil.

* Sonia Iliescu, primăriţa din Racoviţa a suferit un accident. Deşi ar trebui să stea în concediu medical doamna primar dovedeşte că îi pasă cu adevărat de comună , de oamenii de aici şi că se simte responsabilă să supravegheze îndeplinirea proiectelor. Aşa că a reluat munca mult mai repede.

* Maria Dima este o altă femeie care merită cu prisosinţă funcţia de primar. Zilele trecute am găsit-o supraveghind lucrări din satul Valea Babii, un sat oarecum izolat din Runcu.

* Modernizarea clădirii în care a funcţionat Cinematograful Flacăra din Ostroveni se realizează în aceste zile şi datorită „ Ziarului de Vâlcea” care acum doi ani a insistat pe lângă primarul Mircia Gutău şi pe lângă deputatul Emilian Frâncu pentru ca această clădire să fie redată râmnicenilor şi transformată într-un spaţiu funcţional.

* Populaţia din Olăneşti nu vrea să îl aleagă pe domnul Ciucă primar. Liberalul este considerat un bun şef al învăţământului vâlcean şi oamenii consideră că trebuie să îşi ducă la sfârşit programele de la Inspectoratul Şcolar.

* Datorită lui Dumitru Persu PSD a pierdut unul dintre cei mai buni primari de ai săi. El va candidat pentru un al treilea mandat din partea PNL.

* Excelentă prestaţia lui Bogdan Pistol, candidatul PNL la primăria Râmnicului, la emisiunea de la VTV de marţi seară!

* După ce nu îşi plăteşti datoriile în Vâlcea şi îi păcăleşti pe politicieni să îţi dea bani pentru susţinerea unui ziar din ce în ce mai slab pe care tu îl numeşti brand, după ce păcăleşti oameni de afaceri să îţi sponsorizeze cărţi pe care nu le citeşte nimeni, după ce îţi minţi şi dincolo de mormânt prietenii, după ce jigneşti cu nonşalanţă pe toată lumea, după ce conduci frecvent alcoolizat un BMW achiziţionat din păcăleli ce mai poţi face? Păi te poţi plimba prin India pe banii statului şi de acolo să trimiţi texte halucinante în care să înjuri indienii că te servesc cu lapte”din nuci de cocos ţinute în mâni slinoase”. Doamne ce specimen eşti Petre!

* „ Ziarul de Vâlcea” va deschide în curând o anchetă jurnalistică legată e modul în care sunt folosiţi banii sindicaliştilor din Vâlcea. Unii lideri sindicali ocupă poziţii importante de nai buni. Par de neclintit şi s-au consolidat şi politic. Patrimoniul Sindicaliştilor este exploatat haotic şi nimeni nu ştie câţi bani sunt albi, câţi bani sunt negri şi ce se face cu banii. Unde ajung!

Alte titluri din editia curenta:

(Impact)Sindicalistul Pîrvu, oportunist în Consiliul Ju...
(Impact)Clanul Antoneştilor se zgârceşte pentru o bucat...
(Ancheta)Cine îl acoperă pe „miliţianul” Chi...
(Administratie)Alunecări de teren, periculoase pentru Berbeşti
(Editorial)Gutău nu va bate pe nimeni
(Politica)Bogdan Pistol apara interesele Oltchim
(Sparle si soparle)Sparle si Soparle(Sport)Gyor şi Lada, Zvezda şi Hypo, careul de aşi al ...
(Actualitate)Fântânile fin Laloşu, din nou în flăcări
(Administratie)Râmnicul s-a înfrăţit cu un oraş turcesc
(Administratie)Comuna Nicolae Bălcesu se europenizează
(Administratie)Ecouri la Festivalul National Glasul cânteculu...
(Actualitate)Total Electric Oltenia din Râmnicu Vâlcea
(Administratie)În comuna Voiceşti au început să vină bani
(Impact)Acţionarii nemţi de la Oltchim nu sunt sănătoşi!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe