Lucrãri în tot orasul

miercuri, 5 martie 2008

Lucrãri în tot orasul

Direcţia Administrării Domeniului Public a demarat de luni realizarea de alveole-parcare pe latura de Sud a străzii Matei Basarab din zona Nord. Conform proiectului, toţi copacii existenţi pe această stradă vor fi păstraţi, iar spaţiile verzi vor fi bordurate şi îmbunătăţite. Încheierea întregii lucrări care constă în amenajarea de astfel de locuri de parcare pe ambele laturi ale străzii este estimată peste aproximativ o lună.

Lucrările la sensul giratoriu de la intersecţia bulevardului Tineretului cu strada Luceafărului sunt în plină desfăşurare, după ce în acest week-end a fost amenajat spaţiul verde din centrul intersecţiei. Adiacent acestei lucrări, Direcţia Administrării Domeniului Public a început amenajarea unei parcări între Casa Tineretului şi catedrala din Ostroveni. Parcarea, care va avea în final aproximativ 60 de locuri, va deservi atât pe cei care vin la lăcaşul de cult din imediata apropiere, cât şi pe locatarii blocurilor din zonă.

Primăria a demarat lucrările de reabilitare la străzile Nicu Filipescu şi Duiliu Zamfirescu. Reabilitarea constă în balastare, bordurare şi aşternere de covor asfaltic, după ce, anul trecut, tot aici a fost reabilitată reţeaua de alimentare cu apă. Direcţia Adminstrării Domeniului Public are în plan reabilitarea tuturor străzilor mici din cartierul CPL, respectiv cele care fac legătura între străzile Topolog, Banu Mărăcine şi Ferdinand.

Întâlnire a primarului cu cetãtenii din Copãcelu

Dialogurile primarului Mircia Gutău cu râmnicenii debutează în acest an cu o întâlnire cu locuitorii din Copăcelu. Discuţiile cu cetăţenii din această zonă se vor purta joi, 6 martie, de la ora 18.00, la Şcoala Copăcelu. La întâlnire vor participa, pe lângă reprezentanţi ai administraţiei locale a municipiului, şi delegaţi din partea principalilor furnizori de utilităţi de la nivelul Râmnicului.

Spectacol de 8 Martie

Sâmbătă, 8 martie, de la ora 16.30, în Scuarul Mircea cel Bătrân, Primăria municipiului organizează un concert în cinstea Zilei Femeii. Vor participa soliştii de muzică populară Petrică Mâţu Stoian, Mariana Ionescu, Constantin Enceanu, Viorica Macovei, Ciprian Pop şi Ionuţ Sidău. Concertul va fi încheiat cu muzică uşoară, protagoniştii fiind Lavinia şi Marcel Pavel.

Alte titluri din editia curenta:

(Politica)Râmnicenii îl vor candidat la Primărie pe Ion T...
(Impact)Directorul Bălăşoiu, ultimul „dinozaur...
(Impact)Claunul Crăpătureanu îşi întinde tentaculele în...
(Editorial)Falşii prieteni ai lui Gutău
(Actualitate)A opta casă demolată la Mateeşti
(Impact)Elena Băsescu – acuzată de bătaie de un p...
(Sport)Oltchim – FC Nurnberg, pentru un loc în s...
(Sparle si soparle)Sparle si Soparle
(Fapt divers)Haos în Râmnic - Poliţia rutieră dă amenzi pe b...
(Fapt divers)Opt focare de rabie în Vâlcea
(Divertisment)Membrul
(Announcements)18.000 de suluri de hârtie igienică pentru Dire...
(Administratie)Împrumut de la bancă pentru modernizarea străzi...
(Administratie)Lucrãri în tot orasul
(Politica)Buturuga Pistol răstoarnă carul Gutău?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe