începe curăţenia în comuna lui Dobre

miercuri, 26 martie 2008

Începe curăţenia în comuna lui Dobre


Premierul Tăriceanu vine în vizită la Dăeşti

Duminică, 23 aprilie, zeci de membri ai Tineretului Naţional Liberal Râmnicu Vâlcea, în frunte cu preşedintele Adi Panduraşu, au participat la o acţiune de ecologizare în comuna Dăeşti. TNL are un candidat, George Popolan, tânăr şi energic în Dăeşti şi intenţionează să îi acorde sprijin. Deputatul Emilian Frâncu a venit şi el la această acţiune alături de Bogdan Pistol, vicepreşedinte PNL şi candidat la primăria Râmnicului.

În urma acţiunii s-au colectat saci întregi de deşeuri de pe străzile Dăeştiului, au fost văruiţi pomii de pe marginea drumurilor şi au fost plantaţi acolo unde lipseau. “Ne-am gândit că nu vom supăra pe nimeni, dimpotrivă, vom da chiar un exemplu pozitiv prin acţiunea noastră. În Dăeşti, actualul edil a făcut foarte puţine lucruri pentru locuitorii acestei comune, deşi ei i-au acordat încrederea, inexplicabil, începând din 1992 şi până în prezent.

Eu am dorit foarte mult, şi în bună măsură cred că am reuşit să demonstrez, că se pot face lucruri în beneficiul comunităţii şi fără a fi primar. Am balastat câteva drumuri şi cu bani din buzunarul propriu, am adus autorităţile judeţene să cunoască problemele zonelor mărginaşe ale comunei şi unele dintre ele au început să se rezolve. Observând că locuitorii îşi doresc schimbarea conducerii primăriei, domnul primar Dobre a grăbit lucrările din bani publici ca să arate oamenilor că au primar în comună.

Sunt sigur că locuitorii din Dăeşti sunt inteligenţi şi înţeleg că primarul vrea doar să le ia ochii pentru a rămâne cu orice preţ în funcţie”, ne-a declarat tânărul şi ambiţiosul om de afaceri, George Popolan. Liberalul are şanse evidente de a aduce o schimbare în comuna Dăeşti. Popolan se bucură de sprijinul vicepreşedintelui Consiliului Judeţean, Cristi Buican, de susţinerea mai multor oameni de afaceri liberali şi de simpatia gazetarilor de la „Curierul de Vâlcea”, „Observator de Vâlcea”, „Impact Real”, „Vâlcea 1 TV”, „Ediţie Specială”, „Arena Sport şi Politică” şi bineînţeles „Ziarul de Vâlcea” şi revista „Profesioniştii”.

Toţi jurnaliştii de fapt din Vâlcea, care susţin campania actualului edil, ştiu că în Dăeşti este nevoie de o schimbare. Că în cei 16 ani de când este primar Ion Dobre nu a făcut nimic de anvergură, nimic important. Este posibil ca în 3 mai, când va participa la lansarea candidatului liberal pentru primăria Râmnicului, primul ministru , Călin Popescu Tăriceanu, să viziteze şi Dăeştiul la invitaţia organizaţiei liberale de aici.

(T.G.)

Alte titluri din editia curenta:

(Impact)Salariaţii Oltchim au ajuns bătaia de joc a mil...
(Impact)Scandal de proporţii la Primăria Brezoi
(Administratie)Ion Ungureanu, născut pentru a fi primar în Mue...
(Politica)Dumitru Persu, călcâiul lui Ahile din PSD
(Administratie)Un liberal a transformat radical Tetoiu intr-un...
(Administratie)Comuna Alunu va fi iluminată cu ajutorul banilo...
(Administratie)Începe curăţenia în comuna lui Dobre
(Sparle si soparle)Sparle si Soparle
(Fapt divers)Chituc are capul pe butuc
(Politica)Frâncu şi Pistol principalii candidaţi din Vâlc...
(Administratie)Consilierii din Popeşti vor fi trimişi la muncă
(Editorial)Viroze de primăvară
(Fapt divers)La Ramnicu Valcea 100 de poliţişti avansaţi de ...
(Sport)Cupa României la handbal feminin nu se mai dispută
(Actualitate)ASP-ul se mută în cantina Liceului Sanitar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe