|duminică, octombrie 17, 2021
  • Follow Us!

Primarul Stănică se ţine de cuvânt: Apa a ajuns în satul Negreni 

Primarul Stănică se ţine de cuvânt:


Apa a ajuns în satul NegreniOctavian Avram

 Primarul Nicolae Stănică (foto) este ca un argint viu. Administrează o comună cu treisprezece sate, dar cât este ziua de mare, nu stă o clipă. Când a preluat primăria, nu a găsit mai nimic, a luat totul de la zero, s-a zbătut să realizeze proiecte să obţină aprobări şi avize pentru a asigura tuturor locuitorilor comunei Mihăeşti, condiţii optime de trai.

Şapte sate beneficiază deja de alimentare cu gaz metan, însă celelalte şase dintre ele nu au aceste condiţii asigurate. În satul Măgura a fost punctul terminal al aducţiunii de gaz. Primarul Stănică nu şi-a găsit liniştea şi a făcut tot ce i-a stat omeneşte în putinţă, pentru a realiza proiectele necesare alimentării cu gaz metan a întregii comune.

Apoi a continuat cu realizarea proiectelor pentru lucrările de alimentare cu apă potabilă, de întreţinere şi modernizare a infrastructurii. S-au realizat proiecte de extindere a reţelei de telefonie şi internet, s-a realizat de asemenea şi un plan de urbanism care să răspundă nevoilor actuale ale cetăţenilor.

Exemplele pot continua, însă locuitorii comunei, argumentează primarul Stănică, ştiu cel mai bine ce a reuşit să realizeze. Singura politică pe care o promovează este cea a faptelor şi a realizărilor, lăudăroşenia şi vorba multă nu fac parte din deprinderile sale, cea mai mare satisfacţie pe care o poate avea ca edil este doar atunci când îi vede pe oameni mulţumiţi.

S-au demarat lucrările de alimentare cu apă potabilă a satelor Buleta, Bârseşti şi s-a ajuns până în imediata apropiere a satului Negreni (foto). Edilul Nicolae Stănică ne asigură că au fost luate toate măsurile pentru ca investiţia să se realizeze în timp optim şi în cele mai bune condiţii. Se va mai realiza şi o staţie de repompare a apei potabile pentru a fi asigurată presiunea necesară în toate gospodăriile celor trei sate.

Alte stiri din editia curenta:

(Impact)Şeful de post Mircea Chituc a fost prins în fla…
(Actualitate)VTV – Râmnicu Vâlcea, cea mai modernă tel…
(Impact)Bolnavii de la Călimăneşti spun că nu vor supra…
(Actualitate)Oltchim şi-a vândut 1,3% din active pentru 24,4…
(Editorial)Câlea, Persu şi… caii morţi
(Impact)PD-L intră cu forţa în presa locală
(Administratie)Primarul Stănică se ţine de cuvânt: Apa a ajuns…
(Sparle si soparle)Sparle si Soparle
(Actualitate)Ziarul de Vâlcea este lider pe piaţa locală
(Impact)Acţiunile DNA fac curăţenie în Poliţie
(Politica)Primarul Mircia Gutău criticat de PSD
(Sport)Tadici vrea arbitri străini la meciurile cu Bai…
(Administratie)Propunerea de buget local pentru anul 2008 din …
(Administratie)Vicepimarul Dicu se implică în salubrizarea Râm…
(Actualitate)Sanitas renunţa la greva

Leave a Response