|duminică, octombrie 17, 2021
  • Follow Us!

La Olăneşti primarul nu va fi votat nici de colegii de partid 

PDL trebuie să dea dovadă de pragmatism

La Olăneşti primarul nu va fi votat nici de colegii de partid

Cu siguranţă creşterea înregistrată de liberali în Vâlcea în ultimele două mandate se datorează pragmatismului dovedit de liderul Emilian Frâncu. Deputatul a lăsat uşile larg deschise la PNL chiar dacă primirea multor oameni de valoare însemna riscul de a fi detronat de la conducere. Apoi la alegeri s-a orientat, în urma sondajelor, asupra candidaţilor cu şanse mari de a câştiga. Nu a ţinut cont de prietenii, relaţii presiuni, vechime în partid, simpatii personale.

Acolo unde a ţinut cont de aceste lucruri a pierdut voturi, voturi care puteau propulsa PNL la conducerea Consiliului Judeţean. După unirea PD cu liberalii fugiţi împreună cu Stolojan PDL pare partidul care poate obţine victoria în Vâlcea. Mai ales că la Râmnic actualul primar va aduce o mulţime de voturi. Din păcate, în teritoriu, conducerea judeţeană a PDL pare incapabilă de da renunţa la candidaţii perdanţi. Un caz elocvent este cel de la Olăneşti.

Actualul primar, Viorel Cioteanu este din ce în ce mai nepopular. Cetăţenii spun că nu s-a ocupat decât de afaceri cu terenuri, că stă închis toată ziua în birou, că nu a făcut nimic pentru oraşul staţiune. Colegii săi de partid sunt convinşi că va pierde alegerile şi că PSD îi va bate crunt dacă merg în continuare cu actualul edil. Însă senatorul Dorel Jurcan este susţinător al primarului nepopular şi pare incapabil să ia o decizie în urma unui sondaj adevărat.

Actualii consilieri democraţi cred că, în cazul în care va candida şi pe lista de consilieri Cioteanu va trage această listă în jos. Adversarii îl vor ataca în campanie cu multe arme. Una o reprezintă modul în care Cioteanu l-a ajutat pe fostul vicepreşedinte al Consiliului Judeţean, Nicolae Pătru, să pună mâna pe dispensarul din centrul oraşului şi pe terenul aferent acestuia pe o sumă simbolică de 30.000 de euro.

Afacerea a avut loc după ce edilul a împroprietărit nişte persoane vârstnice pe care apoi le-a dus la Pătru pentru a vinde. Dacă PDL va merge pe mâna lui Cioteanu presa care va susţine contracandidaţii săi va scoate la bătaie şi alte informaţii. Capitale. Punem pariu!

(T.G.)

Alte stiri din editia curenta:

(Impact)Criză în justiţia vâlceană
(Impact)Firmele deputatului Becşenescu, executate silit…
(Actualitate)Combinatul Oltchim va fi scos la privatizare
(Administratie)În Drăgăşani Doctorul Pavelescu se pregăteşte p…
(Fapt divers)Putem reclama poliţiştii
(Politica)Senatorul Mihail Popescu a refuzat postul de şe…
(Actualitate)Fonduri europene pentru învăţământul vâlcean
(Sport)Tadici e unul dintre cei mai buni tehnicieni di…
(Politica)La Olăneşti primarul nu va fi votat nici de col…
(Sparle si soparle)Sparle si soparle
(Finante)Actualitatea fiscală: Obligaţii declarative ale…
(Actualitate)O firmă proaspăt înfiinţată în Prahova a prelua…
(Editorial)Ce se-ntîmplă la Poliţie
(Administratie)Lucrările la Centrul Expoziţional Seaca au intr…
(Fapt divers)Bani furaţi din altar

Leave a Response