în Mihăeşti continuă modernizările

miercuri, 30 ianuarie 2008

În Mihăeşti continuă modernizările


Primarul Stănică investeşte în proiecte

Am vizitat la început de săptămână localitatea limitrofă Râmnicului. Primarul Nicolae Stănică (foto) pe care l-am găsit pe teren, ne-a declarat că toate satele comunei vor fi racordate la reţeaua de alimentare cu gaz şi apă potabilă. Există proiecte de asfaltare a drumurilor comunale, de sprijinire a familiilor nevoiaşe şi de unde se vor atrage fonduri şi investiţii pentru diminuarea şomajului în zonă.

Primarul este cunoscut ca fiind, un om al faptelor. A demarat proiecte de dezvoltare pentru fiecare dintre satele comunei Mihăeşti. Luni au fost demarate lucrările de alimentare cu apă a satelor Buleta, Negreni şi Bârseşti. La sfârşitul săptămânii, dacă, condiţiile meteo sunt favorabile va fi atins primul obiectiv, şi anume, satul Negreni care se află la 2 kilometri distanţă de reţeaua principală de aducţiune a apei.

Primarul Stănică i-a solicitat executantului lucrării să folosească cele mai performante utilaje, materiale şi personal pentru a realiza investiţia într- un timp scurt şi în cele mai bune condiţii, pentru că apa trebuie să ajungă în fiecare ungher al celor 3 sate, pentru aceasta se va realiza şi o staţie de repompare . „Fiecărui consumator i se va asigura o apă bună de băut printr-un control al calităţii permanent. Prin realizarea acestor utilităţi, cetăţenii comunei îşi pot asigura necesităţile şi confortul necesar. Aceştia vor avea posibilitatea să folosească maşinile de spălat automate, îşi pot alimenta cu apă centralele termice, pot folosi apa pentru băut, gătit etc.

Pentru realizarea reţelei de apă vor fi folosite conducte şi racorduri de propilenă, deoarece acestea sunt foarte durabile şi accesibile ca preţ. Nu vor exista probleme ca la ţevile clasice din oţel care în timp, ruginesc, şi se sparg. ├×eava din conducta principală este o conductă cu un diametru mare de 20 cm. Special s-a început cu acest diametru pentru a fi asigurat necesarul de apă pentru toţi consumatorii din satele Buleta, Negreni şi Bârseşti“ a conchis primarul comunei Mihăeşti care speră ca utilităţile să atragă noi investitori în zonă, iar aceştia să creeze locuri de muncă. Comuna este în plină expansiune, o dovadă fiind şi creşterea preţului de vânzare al terenurilor.

Octavian Avram

Alte titluri din editia curenta:

(Impact)Justiţia vâlceană – contracarată de magis...
(Politica)Dorel Jurcan şi Dumitru Becşenescu, corigenţi î...
(Fapt divers)Mii de vâlceni au arme de apărare
(Fapt divers)Scandal la o staţie Peco – aplanat de ech...
(Actualitate)La Ramnicu Valcea Judecătorii de serviciu au pr...
(Impact)Probleme la Poliţia Rutieră Vâlcea
(Sparle si soparle)Sparle si Soparle
(Actualitate)In judetul Valcea Un milion de euro pentru mode...
(Impact)Finanţele publice nu i-au rambursat TVA lui Piele
(Administratie)În Mihăeşti continuă modernizările
(Actualitate)Răspândirea de ştiri false – un instrumen...
(Fapt divers)Ciupercile minune!
(Finante)Firmele vâlcene mici şi mijlocii au obligaţii r...
(Politica)PSD propune un plan de urgenţă pentru redresare...
(Editorial)Monopolurile monstruoase


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe