Calificarea ne este la îndemână

luni, 8 ianuarie 2007

HSB Cornexi Alcoa - CS Oltchim Rm. Vâlcea 25-25 (14-15)

 

Calificarea ne este la îndemână

 

publicul vâlcean, prin prezenţa sa în tribunele Sălii Sporturilor „Traian“, poate duce echipa noastră în sferturile de finală

 

Sâmbătă s-a disputat în Ungaria meciul tur al dublei dintre Cornexi Alcoa şi Oltchim Rm. Vâlcea, dispută ce contează pentru accederea în fazele superioare ale Cupei Cupelor. Acest trofeu trabuie câştigat de către echipa noastră, care are trasat un astfel de obiectiv. După jocul cu unguroaicele, se pare că putem spera cu îndreptăţite şanse la disputarea finalei. Doar ghinionul a făcut ca echipa antrenată de Gheorghe Tadici, fără vedetele Adina Meiroşu (accidentată) şi Roxana Gatzei (suspendată), să nu câştige la Szekesfehervar, localitate ce a găzduit meciul de sâmbătă. La pauză scorul era în avantaj pentru CS Oltchim Rm. Vâlcea, după ce în câteva rânduri elevele antrenorului Tadici au trecut pe lângă posibilitatea unei desprinderi decisive. Meciul a fost unul greu, de uzură, în care ambele formaţii au pus accent pe apărare pentru a primi cât mai puţine goluri, strategie ce a reuşit unguroaicelor. În final ele se pot bucura că nu au pierdut pe teren propriu şi pot spera într-o minune în disputa de duminică dimineaţa, din Sala Sporturilor „Traian“, dar suntem convinşi că vor rămâne doar cu speranţa. Aşteptându-se la peste 2.500 de spectatori, echipa noastră va avea ascendentul moral al susţinerii publicului, al galeriei proprii. Totodată, posibila reintrare a Roxanei Gatzei va putea face diferenţa.

 

Revenind la meciul de la Szekesfehervar, să spunem că aproape jumătate dintre golurile reuşite de către Oltchim au purtat semnătura Valentinei Ardean Elisei (11 reuşite), în timp ce, pentru unguroaice, cea mai bună marcatoare a marcat abia de 5 ori!, asta în condiţiile în care în prima repriză Cornexi, pe faţă ajutată de arbitrajul părtinitor, a beneficiat de cinci lovituri de la şapte metri. În afara prestaţiei excelente a Valentinei Elisei trebuie remarcat faptul că atât Luminiţa Huţupan-Dinu cât şi Tereza Tamaş au făcut adevărate minuni în poarta echipei Oltchim şi au marele merit al stopării unei victorii maghiare pe care arbitrii macedoneni o căutau cu orice preţ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe