ŞTIRI ÔÇô fotbal

luni, 24 iulie 2006

ŞTIRI – fotbal

 

Divizia B

 

Săptămâna aceasta ne aflăm adversarii

 

La sediul FRF (Federaţia Română de Fotbal) va avea loc săptămâna aceasta împărţirea celor 36 de echipe din Divizia B în două serii şi stabilirea programului turului de campionat. Dacă FC Oltchim ar fi rămas în Divizia B, această echipă ar fi debutat pe teren propriu. Pentru CSM lucrurile par a fi cât se poate de clare, echipa noastră având cele mai mari şanse de a fi repartizată în serie cu grupările din Ardeal şi Banat. La şedinţa de marţi de la FRF va fi prezent din partea CSM-ului directorul executiv Florin Verigeanu (foto). În aceeaşi zi, tot la sediul Federaţiei se vor stabili componenţele şi programul me-ciurilor la seriile Diviziei C.

Divizia C

FC Oltchim nu-l cedează pe Cosmin Popa

 

Chiar dacă fotbaliştii antrenaţi de Costel Gaiţă au demonstrat că au valoarea necesară pentru a evolua în Divizia B, nu se va întâmpla acest lucru pentru că, ruşinos, echipa ce poartă numele celei mai importante firme din judeţ nu are bani să continue pe merit în liga a II-a, deşi suma nu reprezintă nici 10 la sută din cât s-a cheltuit de aceeaşi firmă pentru handbal. În aceste condiţii mai mulţi fotbalişti de la FC Oltchim sunt doriţi de echipe divizionare B, unul dintre ei fiind atacantul Cosmin Popa (foto). Acesta i-a încântat pe tehnicienii de la CSM Rm. Vâlcea care şi l-ar dori în lot, însă preşedintele Mihai Diculoiu de la FC Oltchim nu este de acord cu tranzacţia, mai ales că cei de la CSM, în baza unei înţelegeri mai vechi impuse de primarul Gutău, ar dori să-l ia gratis pe jucător.

Divizia D

Şeful AJF intermediază vânzarea-cumpărarea unui loc pentru CSM II?

 

Un om de fotbal din judeţul Vâlcea a afirmat recent că şeful AJF Vâlcea caută să-l ajute pe Florin Verigeanu de la CSM Rm. Vâlcea să cumpere contra sumei de aproximativ 50 milioane lei un loc la Divizia D, vizate fiind echipele nou promovate din Onoare pentru că acestora li se poate spune că nu au baze sportive corespunzătoare şi dacă nu acceptă tranzacţia vor ajunge să piardă locul la „D“ gratis. Informaţia nu am reuşit să o verificăm oficial şi din partea conducerii AJF, însă vom reveni cu amănunte. Aceeaşi persoană a mai dezvăluit că asupra preşedintelui AJF se fac presiuni din partea a două echipe din Divizia Onoare ca la Adunarea Generală din luna august să se propună nu micşorarea numărului de echipe în primul eşalon al fotbalului judeţean, ci mărirea lui la 20!. Propunerea nu este agreată de Mihai Persu, care doreşte în schimb reducerea de la 18 la 14 echipe în viitorul sezon pentru Divizia D. Şeful AJF vrea ca aproape jumătate din cele 18 echipe câte trebuie să aibă Divizia D în sezonul 2006-2007 să toace banii degeaba pentru ca în vara anului viitor să retrogradeze opt echipe!

 

Cupa României

 

Flacăra Horezu pâlpâie în turul următor

La Horezu s-a disputat sâmbătă după-amiază meciul de fotbal dintre Flacăra Horezu (Divizia D) şi AFC Genesis Lotru Brezoi (ex-Divizia C), partida contând pentru primul tur naţional al ediţiei 2006-2007 a Cupei României. Meciul, arbitrat de o brigadă inedită, a avut puţine momente de fotbal curat şi spectacol sportiv aşa cum şi-ar fi dorit cei aproximativ 70-80 de suporteri prezenţi. Echipa oaspete a condus cu 1-0 şi cu 2-1, dar de fiecare dată au egalat horezenii, iar Mihai Buga a marcat golul calificării, scorul final fiind 3-2 pentru Flacăra Horezu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe