|joi, martie 21, 2019
  • Follow Us!

Primarul Romeo Rădulescu trebuie să răspundă! 

Primarul Romeo Rădulescu trebuie să răspundă!

Râmnicenii vor să ştie: De ce este atâta dezordine în lucrările de asfaltare din municipiu?

Adresăm o întrebare oficială primarului: Râmnicenii vor să ştie de ce este atâta dezordine în lucrările de asfaltare din municipiu? Ce se face azi se dărâmă mâine! Oraşul se transformă într-un teren viran. Dezordinea şi haosul le întâlneşti la tot pasul. De ce?

1.Toata lumea vede, nimeni de la primărie nu răspunde: de ce se sparg atât de des străzile? De ce nu e o ordine în lucrări?

2. De ce se sparg străzi care abia au fost asfaltate?

De ce întâi se asfaltează şi apoi se sparge strada să se pună ţevi?

3. Lucrările atât de dese fac mult praf.

Oraşul era curat şi ne mândream cu el. 

Acum avem numai şanţuri, praf şi noroi.

4. Probabil oamenii pe care se bazează primarul şi de care se înconjoară sunt incompetenţi.

O arată felul în care se lucrează la străzi!

5. Au fost începute nişte proiecte bune pentru oraş – de asfaltare, canalizare, acum 2-3 ani! Sunt executate execrabil…

Unde sunt sifonaţi banii publici care sunt aruncaţi probabil în buzunarele unor lideri de partid? Altfel nu se explică lucrările executate alandala, fără o programare precisă şi într-un dispreţ total faţă de confortul cetăţeanului.

Nu credem că este vorba de incompetenţă ci doar de superficialitate în coordonarea şi supravegherea lucrărilor începute. Vă oferim un singur exemplu care ne-a fost semnalat de cetăţeni: artera principală din Ostroveni este şi după zece zile de la decopertare „golaşă” pe un sens de circulaţie deşi vremea a fost favorabilă lucrărilor de asfaltare. Este inconştienţă, rea voinţă sau dorinţă de a-i face pe cetăţeni să se bucure mai tare când primesc ceva de proastă calitate doar la gândul că s-ar putea să fie mai rău?

Credem, de aceea, că trebuie să mobilizaţi toate forţele Primăriei şi să încheiaţi jocul acesta absurd de asfaltare, decopertare, reasfaltare, spargere pentru diverse lucrări „neprevăzute”, vopsire, spargere din nou a covorului asfaltic, revopsire etc. având drept consecinţă şanţuri, gropi, praf şi mulţi nervi pentru locuitorii care v-au ales şi au avut încredere în priceperea dumneavoastră.

Gloria nu aşteaptă numărul anilor dar nici incompetenţa tinereţii nu poate fi o virtute!

Cu toţii aşteptăm un răspuns clar: până când? Şi să nu ne spuneţi că până la alegeri o veţi ţine aşa pentru că atunci este grav!

Oferiţi o dată limită până la care lucrările pe carosabil în oraş se vor încheia şi râmnicenii vă vor ierta, poate, toate necazurile pe care le-aţi pricinuit până acum!

 

 

 

Leave a Response