Ion Cîlea nu o susţine pe Daniela Oteşanu la preşedinţia femeilor pesediste

miercuri, 29 septembrie 2010

Contrar zvonurilor din ultimele zile

Ion Cîlea nu o susţine pe Daniela Oteşanu la preşedinţia femeilor pesediste

   
Atât în paginile unor publicaţii locale cât şi în alte medii s-a  vehiculat informaţia potrivit căreia preşedintele Organizaţiei Judeţene Vâlcea a PSD, dr.ing. ION CÎLEA, ar avea unele preferinţe în ceea ce priveşte alegerea viitorului lider al Organizaţiei femeilor social-democrate, care urmează să aibă loc astăzi, 30 septembrie a.c. în cadrul Conferinţei Judeţene a Organizaţiei femeilor PSD.
   
Pentru corecta informare a cititorilor, precum şi a publicului feminin vâlcean, preşedintele Ion Cîlea a dorit să facă apel la mass-media locale pentru o precizare clară şi fără echivoc în sensul că sunt excluse din competiţia alegerilor orice preferinţe subiective şi orice ingerinţe în această competiţie.
   
„Interesul nostru major nu este ca o persoană anume să acceadă la funcţia de preşedinte al Organizaţiei Judeţene a femeilor PSD – precizează liderul social-democrat Ion Cîlea. Singurul lucru pe care îl urmărim este ca în fruntea femeilor social.democrate din Vâlcea să fie alese persoane de mare probitate politică şi morală, capabile să ridice cu adevărat pe un orizont de aşteptare întreaga activitate a femeilor, în consens cu obiectivele şi strategia politică promovate cu consecvenţă de Partidul Social Democrat.” – a precizat Ion Cîlea, preşedintele PSD Vâlcea.
    

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe