Remus Grigorescu va milita pentru transparenţa actului decizional

miercuri, 24 martie 2010

• Promisiuni din partea candidatului PSD Vâlcea

Remus Grigorescu va milita pentru transparenţa actului decizional

Profesorul Remus Grigorescu, candidatul Partidului Social Democrat (PSD) Vâlcea la alegerile pentru funcţia de primar al Râmnicului, şi-a conturat un program şi o strategie pentru dezvoltarea şi modernizarea municipiului, program care va fi pus în aplicare în eventualitatea câştigării alegerilor parţiale din data de 18 aprilie 2010. „Am elaborat un program pe trei componente: strategia de dezvoltare durabilă a Municipiului Rm. Vâlcea în perioada 2008-2013; Agenda Locală 21, dar şi discuţiile cu cetăţenii şi formatorii de opinie din localitate.

Campania mea electorală va fi centrată pe următoarele principii: transparenţa actului decizional, comunicare permanentă şi acces liber la informaţii de interes public, parteneriate durabile în realizarea obiectivelor comune, optimizarea utilizării resurselor, respectarea valorilor ONG şi a misiunii acestora, reducerea impozitelor pentru tineri, dar şi iniţierea unui amplu program de investiţii în infrastructura din zonele mărginaşe ale Râmnicului.

Mai am în vedere demararea în timpul mandatului meu de primar a unor lucrări de reabilitare a reţelelor edilitare de apă, canalizare şi energie termică, cu precădere cele din cartierul Ostroveni. De asemenea, intenţionez să realizez câteva lucrări de stabilizare a terenurilor, în special cele din zonele Dealu Malului şi Feţeni.

Toate aceste principii şi oferta mea din program le voi face cunoscute râmnicenilor în mod direct, din casă în casă şi din bloc în bloc. Oricum, vreau să anunţ cu acest prilej că voi continua, din calitatea de primar, marile proiecte de investiţii care au fost demarate în mandatul fostului primar Mircia Gutău dar şi în perioada dinainte”, ne-a declarat Remus Grigorescu, candidatul PSD pentru Primăria Râmnicului. (P.C.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe