|duminică, iulie 22, 2018
  • Follow Us!

Şpârle şi Şopârle 

Şpârle şi Şopârle

• Botezul nepotului lui Florescu, marele boss de la Urban, s-a transformat într-o paranghelie care a deranjat toţi locuitorii de pe dealul Capela. Dar cum naş era marele Adriean Videanu, primarul general al Capitalei, iar celălalt bunic este procuror, este lesne de înţeles că nimeni de la poliţie nu a răspuns pozitiv apelurilor locuitorilor deranjaţi de muzica dată la maxim şi care a ţinut până dimineaţa.

•  Din lumea interlopă răzbate pregnant zvonul că arestarea „ clanului Piele” a fost dirijată de nişte politicieni cu funcţii mari. Aceştia au împrumutat sume mari de bani de la cămătari şi apoi au aranjat „ lichidarea” acestora pentru a scăpa de obligaţia de a da banii înapoi.

• Continuă raidurile jandarmilor şi poliţiştilor pe Valea Oltului. Toate problemele de ordine, siguranţă publică au fost rezolvate în Râmnic. Infractorii cei mai mari sunt sărmanele care se prostituează pe bani puţini în parcările de pe malul râului. În Râmnic fetele cu preţuri de trei ori mai mari, aflate sub protecţia unor peşti cunoscuţi de populaţie dar nu şi de poliţişti , lucrează fără probleme. În apartamente închiriate. Raidurile poliţiştilor au mărit numărul clienţilor din Râmnic. Parcă zici că cineva comandă aceste acţiuni contra cost. Chiar aşa să fie?

Leave a Response