Primaria Ramnicu Valcea: Fiecare asociaţie de proprietari are libertatea să îşi aleagă, în condiţiile legii, structurile de conducere pe care le doreşte

miercuri, 16 februarie 2022

 

PRECIZARI

Ca urmare a materialului ”În atenţia primarului Mircia Gutău! Asociaţia Ansamblul Rezidenţial RO stă pe un butoi cu pulbere!” apărut în ”Ziarul de Vâlcea” în data de 15 februarie, vă informăm că Biroul Fond Locativ, Asociaţii de Proprietari din cadrul Direcţiei Dezvoltare Locală nu a transmis nici o adresă, sugestie sau obiecţii legate de convocarea Adunării Generale a Asociaţiei de Proprietari Ansamblul Rezidenţial RO şi nici nu i s-a solicitat un punct de vedere în acest sens.

Atribuţiile Biroului Fond Locativ, Asociaţii de Proprietari din cadrul Primăriei municipiului ţin doar de îndrumarea, informarea şi controlul activităţii financiar-contabile a acestor structuri. Fiecare asociaţie de proprietari – deci şi cea aferentă Ansamblului Rezidenţial RO – are libertatea să îşi aleagă, în condiţiile legii, structurile de conducere pe care le doreşte, administraţia locală neavând nici o atribuţie în derularea acestui proces.

 

Biroul de Presă al Primariei Ramnicu Valcea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe