|joi, iunie 30, 2022
  • Follow Us!

Primaria Ramnicu Valcea: Fiecare asociaţie de proprietari are libertatea să îşi aleagă, în condiţiile legii, structurile de conducere pe care le doreşte 

f_350_200_16777215_00_images_banner4_primaria-ramnicu-valcea-2019

 

PRECIZARI

Ca urmare a materialului ”În atenţia primarului Mircia Gutău! Asociaţia Ansamblul Rezidenţial RO stă pe un butoi cu pulbere!” apărut în ”Ziarul de Vâlcea” în data de 15 februarie, vă informăm că Biroul Fond Locativ, Asociaţii de Proprietari din cadrul Direcţiei Dezvoltare Locală nu a transmis nici o adresă, sugestie sau obiecţii legate de convocarea Adunării Generale a Asociaţiei de Proprietari Ansamblul Rezidenţial RO şi nici nu i s-a solicitat un punct de vedere în acest sens.

Atribuţiile Biroului Fond Locativ, Asociaţii de Proprietari din cadrul Primăriei municipiului ţin doar de îndrumarea, informarea şi controlul activităţii financiar-contabile a acestor structuri. Fiecare asociaţie de proprietari – deci şi cea aferentă Ansamblului Rezidenţial RO – are libertatea să îşi aleagă, în condiţiile legii, structurile de conducere pe care le doreşte, administraţia locală neavând nici o atribuţie în derularea acestui proces.

 

Biroul de Presă al Primariei Ramnicu Valcea

Leave a Response