„Doctor Mengele” de la Sectia Oncologie Valcea, victime pe banda rulanta! Decese suspecte!

sâmbătă, 14 septembrie 2024

Un doctor de la Sectia Oncologie a Spitalului Judetean Valcea a primit de la pacienti si apartinatorii acestuia porecla negativa de „Doctor Mengele”. Motivul? Foarte multi pacienti ai tanarului doctor au murit in ultimii ani in conditii suspecte, in urma administrarii unor tratamente extrem de dure si experimentale. Grav este faptul ca medicul valcean ii mintea cu nerusinare pe pacienti, ca trebuie sa semneze un consimtamant pentru a le administra vitamine si el, de fapt, injecta pe venele pacientilor substante extrem de toxice (citostatice experimentale), care le micsora rapid durata de viata a bietilor oameni!

Dupa ce starea de sanatate a pacientilor se deteriora cu viteza maxima, de la o zi la alta, doctorul respectiv le facea imediat externarea pentru ca acestia sa nu decedeze in spital! Dand dovada de lipsa de empatie si un cinism infiorator, doctorul Mengele de Valcea le spunea bietilor pacienti aflati in faza terminala, ca SPITALUL NU ESTE AZIL, MERGETI ACASA! Conducerea SJU Valcea a fost informata la data respectiva, dar din pacate nu a fost luata nicio masura impotriva respectivului asa-zis doctor biciclist!

Studii clinice fără consimțământul pacienților?!

Mai mult decat atat, surse din spital sustin ca  s-ar fi efectuat studii clinice fără consimţământul informat al subiecţilor şi ar fi consemnat în documentele întocmite aspecte necorespunzătoare adevărului referitoare la diagnostic, starea de sănătate a pacienţilor, tratamentul urmat şi efectele acestuia.

Pentru obţinerea semnăturii pe declaraţia privind consimţământul participării la studiu, s-ar fi acţionat în două modalităţi: prezenta documentul pacienţilor sau aparţinătorilor acestuia (în situaţia pacienţilor fără discernământ) drept acord pentru prelevarea unor probe biologice ori pentru efectuarea unor analize; contrafăcea sau dispunea altor persoane să contrafacă semnătura pacienţilor.

Numele medicului a fost transmis deja procurorilor.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe