Tânăr căutat de autorităţile croate pentru trafic de migranţi, prins de poliţiştii din Horezu

miercuri, 10 iulie 2024

Un tânăr de 26 de ani, căutat de autorităţile din Croaţia pentru trafic de migranţi, a fost prins de poliţiştii vâlceni pe o stradă din Horezu, au informat, marţi, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea.

Potrivit sursei citate, bărbatul a fost depistat în noaptea de luni spre marţi şi condus la secţia de poliţie după ce, cu ajutorul aplicaţiei EDAC, s-a constatat că era dat în urmărire internaţională de autorităţile croate. În urmă cu aproape doi ani, acesta ar fi fost prins când transporta opt migranţi care doreau să ajungă în ţări din vestul Europei, contra sumei de 1.000 de euro de persoană.

"Bărbatul a fost preluat de poliţişti de la Serviciul de Investigaţii Criminale şi a fost prezentat procurorului de serviciu din cadrul Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Piteşti care a dispus reţinerea acestuia, pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea", a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Eduard Văduva.

Ulterior, bărbatul va fi prezentat magistraţilor Curţii de Apel Piteşti pentru dispunerea măsurii arestării preventive, până la finalizarea procedurilor de extrădare. AGERPRES

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe