Incendiu puternic la un restaurant din Horezu, Vâlcea. O persoană rănită a ajuns la spital, iar flăcările au cuprins aproape 1.000 de metri pătrați

marți, 30 iulie 2024

Un incendiu a izbucnit, marţi, la un restaurant şi o anexă din Horezu, iar pompierii intervin pentru stingerea focului, informează ISU Vâlcea.

"Pompierii vâlceni au fost solicitaţi la ora 14:25 la un incendiu care se manifesta la un restaurant şi o anexă în oraşul Horezu. S-au deplasat de urgenţă o autospecială de stingere cu apă şi spumă cu patru cadre de la punctul de lucru Horezu, două autospeciale de stingere cu apă şi spumă cu şapte cadre de la secţia Govora, o autospecială de stingere cu apă şi spumă cu patru cadre şi o autospecială de alimentare cu apă cu două cadre de la Detaşamentul de Pompieri Râmnicu Vâlcea", precizează ISU Vâlcea.

De asemenea, la faţa locului a fost trimisă şi o ambulanţă. AGERPRES

Un incendiu a izbucnit, marţi după-amiază, la un restaurant şi o anexă din orașul Horezu, pompierii intervenind pentru stingerea focului, informează ISU Vâlcea. Focul s-a extins pe o suprafaţă de aproximativ 1.000 de metri pătraţi, iar o persoană a fost rănită şi a ajuns la spital, potrivit News.ro.

Iniţial, la faţa locului s-au deplasat de urgenţă o autospecială de stingere cu apă şi spumă cu patru pompieri de la punctul de lucru Horezu, două autospeciale de stingere cu apă şi spumă cu şapte cadre de intervenţie de la secţia Govora, o autospecială de stingere cu apă şi spumă cu patru cadre şi o autospecială de alimentare cu apă cu doi pompieri de la Detaşamentul de Pompieri Râmnicu Vâlcea.

Ulterior, forţele de intervenţie au fost suplimentate cu o autospecială pentru muncă operativă cu doi pompieri, la faţa locului fiind dislocată şi autospeciala CBRN, care face verificări pentru a detecta dacă există risc chimic, biologic, radiologic sau nuclear.

Primele date de la faţa locului arătau că focul se manifesta pe o suprafaţă de aproximativ 300 de metri pătraţi.

„În urma incendiului a rezultat o victimă, cu tăieturi la nivelul membrelor superioare, care s-a deplasat cu mijloace proprii către Centrul de Primiri Urgenţe Horezu”, au transmis oficialii ISU Vâlcea.

Ulterior, ISU Vâlcea a anunțat că flăcările s-au extins pe o suprafaţă de 978 de metri pătraţi, distrugând o sală de evenimente şi un bloc alimentar, în proporţie de 80%.

A fost de asemenea afectat de incendiu un rastel cu policarbonat de la un depozit învecinat.

Între timp, incendiul a fost localizat, momentan nu mai există pericol de extindere, iar pompierii lucrează pentru lichidarea focului.

În urma intervenţiei pompierilor, au fost salvate de la distrugere un restaurant, un hotel şi un depozit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe