Ședinţă extraordinară a Consiliului Local al municipiului Râmnicu Vâlcea în data de 18.06.2024

duminică, 16 iunie 2024

În data de 18.06.2024, ora 10.00 se convoacă în şedinţă extraordinară Consiliul Local al municipiului Râmnicu Vâlcea, în Sala de ședințe a Primăriei municipiului Râmnicu Vâlcea, strada General Praporgescu nr.14.

Ordinea de zi:

  1. Proiect de hotărâre privind modificarea componenței comisiilor de specialitate nr. 2 și nr.3 ale Consiliului Local al municipiului Râmnicu Vâlcea, organizate prin Hotărârea Consiliului Local nr. 263/3 din 11.11.2020, cu modificările și completările ulterioare - inițiator Primarul municipiului. În vederea avizării proiectului de hotărâre, acesta se va transmite comisiei de specialitate nr.1.
  2. Proiect de hotărâre pentru completarea Hotărârii Consiliului Local nr. 109/28.03.2024 privind aprobarea Studiului de Fezabilitate și a indicatorilor tehnico-economici, conform Devizului General, aferent obiectivului de investiție ”Revitalizare urbană zona Nord” - inițiator Primarul municipiului. În vederea avizării proiectului de hotărâre, acesta se va transmite comisiilor de specialitate nr.1, nr.2 și nr.4.
  3. Proiect de hotărâre privind aprobarea Proiectului ”Revitalizare urbană zona Nord”, cod SMIS 321448 și a cheltuielilor legate de proiect - inițiator Primarul municipiului. În vederea avizării proiectului de hotărâre, acesta se va transmite comisiilor de specialitate nr.1, nr.2, nr.3 și nr.4.
  4. Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului local și a listei de investiții prin virări de credite bugetare pe anul 2024 - inițiator Primarul municipiului. În vederea avizării proiectului de hotărâre, acesta se va transmite comisiilor de specialitate nr.1, nr.2, nr.3, nr.4 și nr.5.
  5. Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului de venituri proprii al unităților de învățământ preuniversitar de stat pentru anul 2024 - inițiator Primarul municipiului. În vederea avizării proiectului de hotărâre, acesta se va transmite comisiilor de specialitate nr.1, nr.2 și nr.5.
  6. Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului de venituri proprii și subvenții al instituției Filarmonica ”Ion Dumitrescu” pentru anul 2024 - inițiator Primarul municipiului. În vederea avizării proiectului de hotărâre, acesta se va transmite comisiilor de specialitate nr.1, nr.2 și nr.5.
  7. Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului de venituri proprii și subvenții al instituției Sport Club Municipal pentru anul 2024 - inițiator Primarul municipiului. În vederea avizării proiectului de hotărâre, acesta se va transmite comisiilor de specialitate nr.1, nr.2 și nr.5.
  8. Proiect de hotărâre privind aprobarea documentației de urbanism P.U.Z. și R.L.U. – Modificări în timpul execuției la bloc de locuințe colective prin mărirea regimului de înălțime de la P+2E la P+2E+3R, amplasament Municipiul Râmnicu Vâlcea, str. Aurelian Sacerdoțeanu nr.80, inițiator C. Valentin și Vlăduț SRL - inițiator al proiectului de hotărâre Primarul municipiului. În vederea avizării proiectului de hotărâre, acesta se va transmite comisiilor de specialitate nr.1 și nr.4.
  9. Proiect de hotărâre privind aprobarea documentației de urbanism P.U.Z. și R.L.U. – Construire imobil funcțiuni mixte servicii și locuire, amplasament Municipiul Râmnicu Vâlcea, str. General Praporgescu nr.4, inițiator SC Olănești Riviera SA – inițiator al proiectului de hotărâre Primarul municipiului. În vederea avizării proiectului de hotărâre, acesta se va transmite comisiilor de specialitate nr.1 și nr.4.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe