Trăsnitul Pupăză (Grig Chiroiu) este acuzat de ȘANTAJ de  mai mulți oameni de afaceri din Băile Olănești!

miercuri, 22 mai 2024

Trăsnitul Pupăză (Grig Chiroiu) este acuzat de ȘANTAJ de  mai mulți oameni de afaceri din Băile Olănești!

Așa-zisul actor Grig Chiroiu, zis Pupăză, este disperat sa-si vanda una dintre cele doua pensiuni, pe care le detine in statiunea Baile Olanesti din judetul Valcea! Pe surse am aflat ca trasnitul Pupăză ar avea datorii mari la banca si este disperat sa scape de acestea cu orice pret! Chiar si cu pretul unui santaj asupra unor oameni de afaceri din Olanesti. Ziarul de Valcea are deja declaratiile unor oameni de afaceri asupra carora Chiroiu a exercitat presiuni in repetate randuri, sa-i cumpere pensiunea, cu (ATENTIE!) un MILION DE EURO! Nici mai mult, nici mai putin! O cladire cu cateva camere de cazare, fara locuri de parcare si cu zeci de comentarii negative pe booking.com in legatura cu conditiile de cazare, lipsa parcarii, calitatea indoielnica a mancarii etc! 

Pentru ca oamenii de afaceri din Olanesti l-au trimis la plimbare, Chiroiu s-a infuriat si i-a amenintat ca nu va ramane piatra pe piatra in statiune daca nu i se va cumpara pensiunea! Asa s-a exprimat Grig Chiroiu, candidat PNL la functia de primar in Olanesti!

"Trăsnitul" Pupăză, candidatul de la Olănești al liberalilor vâlceni, spune lucruri extrem de trăsnite, minciuni sfruntate! Așa-zisul actor Grig Chiroiu, decernat cu premiul Zmeura de Tinichea, in disperare electorala insira minciuni pe banda rulanta. Pentru a mia oara, Pupăza liberalilor a reluat tema expirata a izvoarelor minerale, pe care le va readuce in patrimoniul comunitatii. Chiroiu a pupăzit ca va organiza el un referendum local in acest sens! Omul este RUPT DE REALITATE sau minte cu nerusinare. 1. Izvoarele se afla in patrimoniul national, existand o concesiune legala; 2. Referendumul local este doar o goagoasa umflata, care nu are legatura cu legea si realitatea. 

Oportunist si demagog, dand dovada de politicianism

Oportunist si demagog, dand dovada de politicianism, Pupăză Chiroiu sustine reintrarea izvoarelor minerale in administrarea locala a Primariei Olanesti. Liberalul candidat habar nu are ca sustine o aberatie: izvoarele nu au fost niciodată ale primariei! Bineinteles ca ipochimenul stie ca acest fapt este imposibil sa se realizeze din  foarte multe considerente: Primaria Olanesti nu are cum, din punct de vedere legal, sa preia aceste izvoare, autoritatea locala  NU ESTE PROPRIETARA A TERENURILOR UNDE SE AFLA IZVOARELE, nu exista autorizatia legala de la ANRM de administrare a izvoarelor etc.

Într-un răspunsul dat recent de preşedintele Agenţiei Naţionale pentru Resurse Minere (ANRM), se precizează următoarele: „Referitor la adresa dumneavoastră nr...., înregistrată la Agenţia Naţională pentru Resurse Minerale (ANRM) sub nr....., referitoare la zăcământul de apă minerală terapeutică din perimetrul Băile Olăneşti, judeţul Vâlcea, vă comunicăm următoarele: acest zăcământ este concesionat la SC OLĂNEŞTI RIVIERA SA, licenţă de exploatare nr. 2221, intrată în vigoare prin Hotărârea Guvernului României nr. 361/15 aprilie 2002, publicată în Monitorul Oficial nr. 266/22 aprilie 2002; SC OLĂNEŞTI RIVIERA SA plăteşte anual, conform Legii minelor nr. 85/2003, cu modificările şi completările ulterioare, la bugetul statului, taxa pe activitatea minieră şi redevenţa datorată pentru cantitatea de apă minerală terapeutică exploatată; în atribuţiile ANRM nu intră concesionarea terenurilor pe care se desfăşoară activităţile miniere (în cazul de faţă exploatarea apei minerale terapeutice), aceasta fiind o obligaţie exclusivă a titularilor de licenţe de explorare sau exploatare. Conditia ce trebuie indeplinita pentru ca Primaria Baile Olanesti sa poata solicita acordarea de licenta de dare in administrare/concesionare pentru activitati de explorare/exploatare in acest perimetru este urmatoarea: Titulara licentei de exploatare (SC Olanesti Riviera SA), sa renunte la licenta”.

Intr-un sondaj de data recenta, Pupăză se afla pe locul trei in preferintele olanestenilor, acestia refuzand sa voteze un personaj de comedie, cu aere de mare politician! Pe surse am aflat ca nici macar proprii angajati nu-l vor vota pe politicianul actor plin de ifose!

Pupaza a prins tupeu si ciripeste de zor, dar va avea parte de mari surprize in perioada urmatoare! Apropo, musiu, ai reusit sa-ti vinzi vila-pensiune cu un milion de euro ca sa-ti platesti creditele?! Sa-ti fie rusine!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe