Sparle si soparle, 27.05.2024

luni, 27 mai 2024
  • Fostul prefect de Vâlcea, Radu Renga, pus pe liber în mod oficial de către Guvern! Într-o decizie a primului-ministru Marcel Ciolacu se menționează: „Se constată încetarea de drept a raportului de serviciu al domnului Radu Renga, inspector guvernamental în cadrul Secretariatului General al Guvernului, ca urmare a comunicării deciziei de admitere privind acordarea pensiei anticipate parțiale, la data de 16 mai 2024. Domnul Radu Renga predă lucrările și bunurile care i-au fost încredințate în vederea exercitării atribuțiilor de serviciu în termen de 3 zile de la data intrării în vigoare a prezentei decizii. Prezenta decizie poate fi contestată la instanța competentă în conformitate cu prevederile Legii contenciosului administrativ nr. 554/2004, cu modificările și completările ulterioare”. În luna aprilie 2016, Radu Renga, fost prefect de Vaslui a fost învestit în fruntea Prefecturii Vâlcea. Schimbat din funcție în martie 2014, Renga a plecat cu scandal din Prefectura Vaslui, fiind reclamat penal în mai multe rânduri.

 

  • Ex-primarul orașului Ocnele Mari din perioada 2016-2020, liberalul Mihai Pătru (actual candidat PNL) nu este prieten cu adevarul. În campania electorală, umblă Mihai Pătru prin localitate şi se laudă cu proiectele altora, spune că el a făcut terenul sintetic de la şcoală, ( terenul este de pe vremea fostului primar Petre Iordache), spune că va asfalta străzi care sunt deja asfaltate, abureşte cu o telegondolă (râd şi curcile de le când îl aud). Uită să spună de fapt de cele mai mari realizări ale lui din mandatul 2016-2020 (fie vorba între noi primul şi ultimul lui mandat de edil) şi anume: a reuşit să îşi construiască o casă pe domeniul public; a reuşit să îşi angajeze... sora în primărie; a încercat să îşi cumpere apartamentul primăriei, în care stă cu chirie, evaluat cu un preţ derizoriu (vezi procesul verbal al şedinţei de consiliu, apartamentul lui 250 euro/mp, iar restul apartamentelor 450 euro/mp); la sfârşitul mandatului a plecat din primărie cu telefon, laptop chiar şi cu un aspirator.

 

  • Mafia primarului din Drăgășani, Cristian Nedelcu, se destramă bucată cu bucată. La distanță de doi ani, după ce Agenția Națională de Integritate o găsea în stare de incompatibilitate și conflict de interese pe numita Popa Florența Aura, șefa Resurse Umane din Primăria Drăgășani, aceasta pierde procesul cu ANI, la Înalta Curte de Casație și Justiție. Timp de mai mulți ani a lucrat în paralel la firma... primarului Nedelcu, în timp ce era și șefa departamentului Resurse Umane din primăria condusă de același Nedelcu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe