Ofiţerii de poliţie de la Serviciul Judeţean Anticorupţie Vâlcea au desfăşurat două activităţi de educaţie pentru promovarea integrităţii cu cetăţenii din municipiul Râmnicu Vâlcea şi oraşul Bălceşti

sâmbătă, 25 mai 2024

În perioada 20-24 mai a.c., ofiţerii de poliţie din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie - Serviciul Judeţean Anticorupţie Vâlcea, în contextul Săptămânii Prevenirii Criminalităţii, au desfăşurat două activităţi de educaţie pentru promovarea integrităţii cu cetăţenii din municipiul Râmnicu Vâlcea şi oraşul Bălceşti.

Astfel, la data de 22.05.2024, ofiţeri din cadrul SJA Vâlcea, împreună cu poliţiştii Biroului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea au înmânat materiale promoţionale cetăţenilor oraşului Bălceşti cu informaţii referitoare la prevenirea şi combaterea corupţiei.

De asemenea, în ziua de 23.05.2024, lucrătorii SJA Vâlcea, împreună cu lucrători din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Vâlcea, au efectuat o activitate cu caracter preventiv în zona centrală a municipiului Râmnicu Vâlcea.

Cu ocazia celebrării Săptămânii Prevenirii Criminalităţii se doreşte responsabilizarea cetăţenilor şi funcţionarilor publici, în sensul de a lua atitudine şi de a sesiza Direcţia Generală Anticorupţie de fiecare dată când iau cunoştinţă despre implicarea unor lucrători MAI în fapte de corupţie.

În acest context, reamintim că, în vederea realizării unei comunicări eficiente între lucrătorii instituţiei noastre şi toate persoanele care doresc să sesizeze aspecte legate de comiterea unor fapte de corupţie în care poate fi implicat personalul MAI, avem oricând la dispoziţie linia Call-center anticorupţie - 0800.806.806, număr ce poate fi apelat gratuit din orice reţea de telefonie mobilă sau fixă.

La nivel judeţean, puteţi formula sesizări la numărul de telefon/ fax al Serviciului Judeţean Anticorupţie Vâlcea - 0250.703.260 sau direct la sediul serviciului din municipiul Râmnicu-Vâlcea, str. Calea lui Traian nr. 95 sau prin e-mail la adresa vâlcea. [email protected].

SERVICIUL JUDEŢEAN ANTICORUPŢIE VÂLCEA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe