Echipamente sportive gratuite pentru cele 86 de cluburi din fotbalul vâlcean

luni, 27 mai 2024

Asociația Județeană de Fotbal Vâlcea a avut programată pentru vineri, 24 mai 2024, cu începere de la ora 16.00, Adunarea Generală Ordinară. Anul acesta, în baza unui concurs de proiecte, AJF Vâlcea a obținut o finanțare în valoare de 675.000 lei de la Consiliul Județean Vâlcea, pentru proiectul intitulat „Susținerea fotbalului vâlcean”. Astfel, prin intermediul acestui proiect fiecare echipă de fotbal legal constituită în județul nostru și afiliată la AJF Vâlcea a primit, pentru toți sportivii legitimați, câte un set de echipament format din geacă de iarnă, trening și rucsac pentru antrenament. De asemenea, cele 86 de echipe au primit mingi și kelen-uri (spray-uri cu efect răcoritor folosite atunci când un sportiv se accidentează).

„Alături de președintele AJF Vâlcea, Adrian Comănescu, am înmânat celor 86 de cluburi afiliate noile echipamente sportive achiziționate cu sprijinul Consiliului Județean Vâlcea. Anul acesta se împlinesc 100 de ani de sport în Vâlcea, dar și 50 de ani de când Chimia Râmnicu Vâlcea a promovat în Divizia A”, a declarat Constantin Rădulescu, prezent la Adunarea Generală Ordinară a Asociației Județene de Fotbal Vâlcea.

„Sunt un susținător al sportului și mă bucur când văd că oamenii se implică în sport. De asemenea, îi felicit și le mulțumesc domnilor primari, pentru efortul pe care îl fac de a susține echipe de fotbal în localitățile pe care le administrează. Acesta este al cincilea an consecutiv în care AJF Vâlcea accesează finanțare de la Consiliul Județean Vâlcea și îl felicit pe Adrian Comănescu pentru implicarea lui în a sprijini echipele să primească echipamente sportive”, a mai punctat președintele Consiliului Județean Vâlcea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe