Cazul meciului suspect de blat Corona Brașov – SCM Rm. Vâlcea poate ajunge la DNA

sâmbătă, 25 mai 2024

Cazul meciului suspect de blat Corona Brașov – SCM Rm. Vâlcea poate ajunge la DNA.

Ipoteza a fost lansată de Gazeta Sporturilor, care a precizat că Federația Română de Handbal (FRH) nu deține pârghiile necesare pentru a ancheta cluburile sub suspiciunea de rezultate aranjate. Asta pentru că în luna martie Consiliul de Administrație al FRH a schimbat regulamentul de disciplină, care avea un paragraf unde se putea interveni dacă existau suspiciuni de „corupție, pariuri și manipularea rezultatelor într-un meci de handbal”.

Cazul meciului suspect de blat Corona Brașov – SCM Rm. Vâlcea poate ajunge la DNA

Conform sursei citate, dacă FRH avea un departament de integritate, precum la FRF, totul se rezolva mai ușor, însă acum doar organele abilitate pot cerceta și hotărî dacă faptele sunt de natură penală.

„Pentru a interveni, instituțiile statului trebuie să fie sesizate de conducerea FRH”, s-a subliniat în gsp.ro.

Pe acest subiect, Alexandru Dedu, managerul general sportiv de la Corona Brașov, a declarat ieri: „Nu este datoria noastră să ne apărăm împotriva unei afirmații, ei (cei de la Comisia de Disciplină – n.r.) trebuie să aducă probe pe care noi o să ne manifestăm cum credem de cuviință. Acuzi pe cineva în baza unor probe pe care trebuie să le prezinți” – Detalii, AICI.

Și, în urma victoriei „cu cântec”, Corona Brașov a încheiat sezonul pe locul 8 în Liga Națională de handbal feminin, iar acum se așteaptă… premierile! – Detalii, AICI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe