Vicenţiu Mocanu, candidat AUR la Primaria Râmnicu Vâlcea: Misiunea principala a mea si a echipei mele de AUR este crearea locurilor de munca

miercuri, 10 aprilie 2024

 

Vicenţiu Mocanu, candidat AUR la Primaria Râmnicu Vâlcea: Misiunea principala a mea si a echipei mele de AUR este crearea locurilor de munca.

Ai observat? Orașul nostru pulsează de talent și potențial, dar, din păcate, familia noastră extinsă e împrăștiată prin toate colțurile lumii în căutarea unui trai mai bun. Acesta nu este “normalul” pe care îl vrem.  Este timpul pentru o schimbare majoră!

Sub actuala administrație, Râmnicu Vâlcea s-a zbatut în coada clasamentului economic național, locul unde inovația și ambiția se lovesc de un zid de corupție și lipsă de suport. Dar ce-ar fi dacă am schimba povestea? Dacă am transforma orașul nostru într-un magnet pentru investiții, un loc unde afacerile înfloresc, iar tinerii nu doar că rămân, ci prosperă?

Imaginează-ți o comunitate unde locurile de muncă bine plătite nu sunt excepția, ci regula. Unde cei 5000 de vâlceni care anul trecut și-au căutat speranța dincolo de granițe, ar putea să găseasca un viitor strălucit chiar aici.

Nu este doar un vis. Este misiunea principală a mea și a echipei mele. Cu experiența de a fi trăit în străinătate și alegerea conștientă de a mă întoarce și de a lupta pentru orașul nostru, știu ce înseamnă să aspiri la mai mult.

Pentru un Râmnicu Vâlcea revitalizat, alegem să nu mai plecăm. Alegem să schimbăm. Alegem Vicențiu Mocanu!

#RâmnicuVâlcea #ViitorAici #Schimbare #VicențiuMocanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe