Țonțoc din Ladesti se laudă cu realizările altora!

vineri, 12 aprilie 2024
 
Bine mă, Țonțoc, l-ai înjosit in tot felul pe fostul primar Lixandru și acum te lauzi cu proiectele sale. Tu doar ai dat comanda de bannere publicitare și le-ai montat pe drumurile județene respectiv naționale, doar să-ți faci campanie electorală! Țonțoc, locul la bannere este acolo unde se construiește nu doar unde ai tu poftă să-ți faci campanie !
Ia-l mă pe frățiorul Bunescu, pe vericu Enunță și pe Babucu și umblați cu bannerele prin comună, prin târg, pe la biserici să vă vadă lumea că ați făcut mare ispravă in comuna, că a înflorit comuna Lădești.
Alti primari sunt la finalizare cu rețeaua de gaze și voi vă chinuiți de 4 ani să turnați o roabă de asfalt pe drumurile din comună, deși a fost proiectul lăsat pe masă de către primarul Lixandru!
Tu, prieten al lui Bachus, nu ai fost capabil sa mergi la București să semnezi contractul de finanțare pentru reabilitare a căminului cultural!
Măi Ciordache când o să plece "carul" din comună să faci o plăcere cetățenilor și să te urci in el, să te răsturnare în altă comună!
Vlad Tepes

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe