Un accident cutremurător a avut loc pe data de 7 aprilie 2024, în jurul orei 03.30! Polițiștii Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea au fost sesizați, cu privire la producerea unui eveniment rutier, în localitatea Drăgoești, pe DJ 678, informează Gazeta Vâlceană.

Șoferul, un tânăr de 22 de ani, din municipiul Drăgășani, în timp ce conducea un autoturism ar fi intrat în coliziune cu un autoturism staționat în afara părții carosabile și cu un stâlp.

Din nefericire, șoferul, cât și un alt tânăr de 15 ani și-au pierdut viața. O altă minoră, de 14 ani, din localitatea Cungrea, județul Olt a fost grav rănită, iar aceasta a fost transportată la UPU Vâlcea, fiind diagnosticată cu un traumatism de coloană cervicală.“Echipajele operative sosite la locul intervenţiei au constatat că în accidentul rutier au fost implicate două autoturisme şi trei ocupanţi, iar într-unul se aflau două victime încarcerate, inconştiente.

În urma coliziunii un autoturism a lovit un stâlp electric, firele de la stâlp aflându-se pe carosabil. S-a procedat de urgenţă la extragerea victimelor încarcerate care au fost predate, inconştiente, echipajelor medicale. Din nefericire, echipajele SAJ au declarat decesul celor două persoane”, au precizat pompierii, potrivit  News.

 

 

Tineri morți accident Vâlcea
Imagini cu mașina distrusă în accidentul din Vâlcea.[Sursa foto: Facebook]