„Pactul pentru Râmnic”, o acțiune fâsâită, compromisă de Romeo Rădulescu și Gigi Matei. Organizatorii, amendati de Jandarmerie!

vineri, 12 aprilie 2024

Astăzi, 12 aprilie 2024, în Scuarul „Mircea cel Bătrân” din centrul Râmnicului a fost organizata o acțiune politică fâsâită. In prezenta a 20 de politruci s-a semnat un așa-zis „Pact pentru Râmnic”.

Semnatari ai acestui document politic au fost printre altii Romeo Rădulescu – din partea Forța Dreptei (cel mai slab primar din istoria municipiului Ramnicu Valcea), inginer Bogdan Țigaret – candidat independent pentru Consiliul Local Râmnicu Vâlcea (au inceput deja sa rada curcile!) și Ion Gigi Matei – fostul primar interimar al Râmnicului din partea PSD (va aduce sigur 3 voturi).

La eveniment au ajuns însă şi reprezentanţii Jandarmeriei, care au aflat de această acţiune de pe reţelele de socializare, unde a fost anunţată cu o seară înainte, şi i-au informat pe organizatori că vor fi sancţionaţi contravenţional pentru că nu au cerut aviz pentru organizarea ei. Inspectorul şef al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Vâlcea, Grigore Ciauşescu, a precizat, pentru AGERPRES, că se va analiza şi se va decide săptămâna viitoare ce şi câte sancţiuni vor fi date, vizaţi fiind atât organizatorii, cât şi participanţii.

Foto: Gazeta Valceana

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe