Doi bărbați și o femeie au furat cu sacul florile și arbuștii plantați de Primăria Râmnicu Vâlcea

luni, 1 aprilie 2024

Doi bărbați și o femeie au furat cu sacul florile și arbuștii plantați de Primăria Râmnicu Vâlcea. Le-au smuls din rădăcini. Hoții au fost amendați cu 500 de lei fiecare.

Poliţiştii din Râmnicu Vâlcea au prins un bărbat venit cu sacul să fure arbuştii recent plantaţi pe spaţiul public in oraş.

În altă zonă din oraş, un bărbat din Argeş a fost surprins în timp ce scotea, cu tot cu bulbi, lalelele dintr-un rond cu flori, iar pe faleza râului Olăneşti o femeie a fost prinsă scoţând cu tot cu rădăcină un trandafir tânăr. Cei trei au scăpat cu amenzi de câte 500 de lei.

 

Doi bărbați și o femeie au furat cu sacul florile și arbuștii plantați de Primăria Vâlcea

Florile şi arbuştii ornamentali plantaţi în Râmnicu Vâlcea de societatea Piete Prest SA sunt frecvent ţinta hoţilor. La sfârşitul săptămânii trecute, într-o singură zi, trei persoane au fost prinse în timp ce scoteazu cu tot cu rădăcină plantele de pe domeniul public.

„Vineri, 29 martie - zi nefastă pentru aranjamentele florale din Râmnic: la ora 12.45, un echipaj al Poliţiei Locale îl surprindea pe S.F., de 52 de ani, din Păuşeşti, în timp ce transfera un arbust din spatele blocului T1 de pe strada Mihai Viteazu într-un sac pregătit, evident, din timp pentru această operaţiune.

Mai rău este că, analizând cu atenţie zona, poliţiştii au descoperit că acţiunea bărbatului nu era deloc una singulară, din zona vizată fiind extraşi, cel mai probabil în aceeaşi dimineaţă, mai mulţi astfel de arbuşti recent plantaţi de Pieţe Prest S.A”, informează Primăria Râmnicu Vâlcea, potrivit News.ro.
La cinci minute după ce bărbatul din Păuşeşti a fost prins de către poliţişti, în celălalt capăt al oraşului, în  Parcului Zăvoi, o patrulă a Poliţiei Locale a depistat un bărbat de 51 de ani, din Ciofrângeni, Argeş, în timp ce defrişa o parcelă cu lalele dintr-un rond, el scoţând florile cu tot cu bulbi.

„Punctul final al zilei s-a petrecut pe faleza râului Olăneşti – în zona cartierului «1 Mai», când o femeie a fost deranjată dintr-o relaţie mult prea apropiată cu un tânăr butaş de trandafir; din fericire, intervenţia poliţiştilor locali a întrerupt idila horticolă, iar trandafirul ce tocmai fusese smuls din pământ a fost replantat în amplasamentul iniţial”, precizează oficialii Primăriei.

Fiecare dintre cei trei a primit amendă de 500 de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe