Accident grav în Vâlcea. O fetiţă de 5 ani a murit după ce două mașni s-au ciocnit violent pe DN 67 | FOTO

luni, 8 aprilie 2024

O fetiţă în vârstă de 5 ani a murit, luni seara, în urma unui accident produs între două autoturisme pe drumul naţional DN 67, în județul Vâlcea.

UPDATE:

„Din nefericire, victima nu a răspuns manevrelor de resuscitare, iar medicul aflat la locul accidentului a declarat decesul victimei. Mama minorei decedate prezintă traumatism la membru inferior stâng și membru superior stâng, fiind transportată la UPU VL de către echipajul SAJ”, a precizat ISU Vâlcea.

ȘTIRE INIȚIALĂ:

Din primele verificări efectuate, a reieșit faptul că, ar fi avut loc o coliziune între un autoturism condus de o femeie, de 30 de ani, din localitatea Mihăești și un alt autoturism condus de o femeie, de 54 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea.

„În evenimentul rutier au fost implicate două autoturisme şi trei ocupanţi. La locul accidentului a fost identificată o victimă minoră, inconştientă, neîncarcerată. Echipajul SMURD a început manevrele resuscitare", au transmis reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vâlcea.

La faţa locului intervin echipaje de pompieri din Râmnicu Vâlcea şi Buneşti, cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, o autospecială de descarcerare şi o ambulanţă SMURD, precum şi o ambulanţă SAJ cu medic.

Traficul este blocat pe DN 67, iar pentru a evita zona şoferii sunt sfătuiţi să circule pe DJ 647 Mihăeşti - Băile Govora, au transmis reprezentanţii Poliţiei Vâlcea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe